Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2003-05-01
Upplaga
1. kultuppl.
Förlag
Southside Stories
Dimensioner
200 x 125 x 10 mm
Vikt
180 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789197427821
Enn Mann (häftad)

Enn Mann

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2003-05-01
65
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Finansmatadoren Enn Mann kan styra sina drömmar. Han är en stor drömkonstnär. Men i takt med att Enn förfinar sin teknik och drömmer ihop det ena enastående mästerverket efter detandra börjar vakenlivet att konstra. De mest osannolika saker inträffar.

När, var och hur som helst. Eller gör dom inte? Vad är förresten dröm och vad är verklighet? Och vad är egentligen en verklig upplevelse? Jakten efter svar och upplevelser blir en surrealistisk och spännande resa mellan snurriga händelser, viktiga insikter och bottenlösa meningslösheter. Har han ett liv? Är han tv? Eller kultfilm? En bokstavskombination i romanform?

Du som läser får se.
Visa hela texten

Fler böcker av Peter Stjernström

Recensioner i media

"Äntligen!"
Gert Fylking

Övrig information

Stjernström, Peter Enn mann : första kultupplagan Finansmatadoren Enn Mann kan styra sina drömmar. Han är en stor drömkonstnär. Men i takt med att Enn förfinar sin teknik och drömmer ihop det enastående mästerverket efter det andra börjar vakenlivet att konstra. De mest osannolika saker inträffar. När, var och hur som helst. Eller gör dom inte? Vad är förresten dröm och vad är verklighet? Och vad är egentligen en verklig upplevelse? Jakten efter svar och upplevelser blir en surrealistisk och spännande resa mellan snurriga händelser, viktiga insikter och bottenlösa meningslösheter. Har han ett liv? Är han TV? Eller kultfilm? En bokstavskombination romanform.