ICA-historien - i parti och detalj
Fler böcker inom
Format
DVD PC/Mac
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2003-01-01
Förlag
Centrum för Näringslivshistoria
Medarbetare
Blom, Edward (red.)
Dimensioner
191 x 135 x 15 mm
Vikt
120 g
SAB
Qz ICA/DO
ISBN
9789197431415
ICA-historien - i parti och detalj

ICA-historien - i parti och detalj

DVD PC/Mac, Svenska, 2003-01-01
99
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
ICA-historien - i parti och detalj rymmer över 200 artiklar, fler än 2000 bilder, 3 timmar film, ljud och bildspel. Dessutom en interaktiv lanthandel i vilken man kan vandra runt och låta sig överraskas - och en tidslinje med Hans Villius som speaker.

Här berättas allt från Hakon Swensons grundande av firman 1917 till ICAnders tillkomst och förhistoria, eller införandet av självbetjäning. Nya och gamla reklamfilmer, ICA-marschen och gamla direktörers tal till damerna hör till de många ljud och filmer som kompletterar artiklarna. En speciell arkivdel ger Dig möjlighet att enkelt söka bland texter, filmer, fotografier, trycksaker och ljud.

ICA-historien - i parti och detalj är en uppslagsbok, ett läromedel, en bildbank och en nostalgisk underhållning. En produkt av Centrum för Näringslivshistoria!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. ICA-historien - i parti och detalj
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 299 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna

Övrig information

Den ideella föreningen Stockholms Företagsminnen har skapat ett nytt sätt att skriva företagshistoria. Istället för den gängse framgängssagan har här 56 skribenter från skilda håll koncentrerat sig på varsitt tema, ekonomihistoriker, etnologer, filmvetare, historiker, arkivarier, journalister m.fl. har var och en betraktat företaget ICAs historia, 1917-2002, från sin speciella utsiktspunkt. Artiklarna är sedan kompletterade med andra medier, sa at text, film, foto och ljud skapar en helhet. Sammanlagt innehåller skivan: 200 artiklar, 2000 bilder, 3 timmar film och 7 timmar ljud - dessutom en tidsaxel med Hans Villius, databaser samt en interaktiv lanthandel.