Stora boken om styrketräning (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
253
Utgivningsdatum
2008-11-18
Upplaga
1
Förlag
Fitness Media i Sverige
Medarbetare
Lantto, Sofie (form) / Gustavsen, Mikael (foto)
Illustratör/Fotograf
Janetta Nyberg
Dimensioner
263 x 206 x 20 mm
Vikt
1050 g
SAB
Rag,Rah
ISBN
9789197434904
Stora boken om styrketräning (inbunden)

Stora boken om styrketräning

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2008-11-18

Slutsåld

Stora boken om styrketräning är en praktisk handbok i konsten att stärka musklerna och forma kroppen. Här presenteras 78 kompletta träningsprogram som leder till ökad muskelmassa, funktionell styrka, viktnedgång, grundträning för specifika idrotter - och ett antal andra målsättningar.

Läsaren tas med på en resa från målformulering och planering, via genomförande och utvärdering, till bestående resultat. Bokens kärna består av över 100 övningar som kan utföras med egen kroppsvikt, fria vikter eller i olika styrketräningsmaskiner. Varje övning är noggrant beskriven i text och fina färgbilder, samt märkt med svårighetsgrad 1, 2 eller 3. Allt för att såväl nybörjare som vältränade lätt ska hitta sin väg genom materialet. Intresset för styrketräning är idag större än någonsin. 1,2 miljoner svenskar tränar sina muskler regelbundet - och betydligt fler är nyfikna på vad styrketräning kan göra för just deras kropp och hälsa. Stora boken om styrketräning innehåller en skön mix av information, inspiration och transpiration för en bred målgrupp. En bok att växa med.

"Stora boken om styrketräning innehåller en skön mix av information, inspiration och transpiration för en bred målgrupp."

Marie Kjellnäs (f. 1974) är journalist och chefredaktör för Fitness Magazine, en månadstidning som sedan 1995 förmedlat nya forskningsrön, tips och trender inom segmentet träning, kost och hälsa.

Per Vikman (f. 1970) är personlig tränare med styrketräning och mental träning som specialitet. Han arbetar som friskvårdssamordnare och hälsoutvecklare på olika företag, utbildar personliga tränare samt hjälper såväl elitidrottare som privatpersoner att toppa formen. Per Vikman har en bakgrund som allsvensk fotbollsspelare i AIK.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Introduktion till medicinsk statistik

    Johan Bring, Adam Taube, Per Wikman

    Den här boken ger grundläggande kunskaper inom medicinsk statistik, kunskaper som är väsentliga för såväl den egna forskningen som kritisk granskning av andras resultat. Tanken med boken är inte att göra läsaren till statistiker utan att läsaren s...