Blodsockerblues i köket (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2004-04-01
Upplaga
1
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Adler, Arne (fotograf)
Illustratör/Fotograf
Johan Franzén
Dimensioner
225 x 205 x 17 mm
Vikt
430 g
SAB
Qcabb,Vcbb
ISBN
9789197457057
Blodsockerblues i köket (inbunden)

Blodsockerblues i köket

80 recept med lågt glykemiskt index

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2004-04-01

Slutsåld

Nu är den här - kokboken med Fredrik Paulúns lågglykemiska favoritrecept.

Boken Blodsockerblues har på drygt ett år sålt i över 50 000 exemplar och blivit mycket uppmärksammad av medierna. Fler och fler inser också fördelarena med att kontrollera sitt blodsocker, och glykemiskt index (GI) har utvecklats från en obegriplig term till en välkänd och välrenommerad metod. I uppföljaren - Blodsockerblues i köket - får du hjälp att använda GI-metoden i din egen matlagning. Den innehåller nämligen 80 lågglykemiska recept som ger hälsomässiga fördelar både för stunden och i framtiden; allt från att undvika trötthetskänslor efter maten till att förebygga hälsobovar som hjärt- och kärlsjukdomar, övervikt och ålderdiabetes.

Fredrik tycker själva att det är kul att laga mat, men vet hur svårt det är att få tiden att räcka till. Detta avspeglar sig i boken. Nästan alla recept är enkla att tillaga, och innehåller ingredienser som är lätta att finna i butikshyllan. Alla recept är dessutom beräknade utifrån näringsinnehåll och GI-värde. Blodsockerblues i köket rymmer även ett par korta teorikapitel. Detta gör att boken både kan fungera som ett praktiskt komplement till Blodsockerblues, samt som en fristående teori- och receptbok.

Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära, och många av hans böcker har översatts till flera olika språl. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut två kokböcker tillsammans med hälsokocken Oscar de Hoog: Den perfekta maten och Den perfekta matlådan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Blodsockerblues i köket. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bästa kokboken jag har!
    Bellan, 22 januari 2007

    Har lagat ca en tredjedel av recepten i boken hittills och alla har varit toppen. Det är lätt att hitta råvarorna, superenkelt och snabbt att laga till och smakar väldigt bra.

    Recepten håller bra bredd med Fågel, Kött, Fisk och Vegetariskt kapitel plus ett med diverse tillbehör.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna