Leva älska lära : tretton föreläsningar (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
298
Utgivningsdatum
2004-03-01
Upplaga
2
Förlag
Litteraturhuset
Översättare
Britt Arenander
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Living, Loving and Learning
Medarbetare
Short, Steven (red.)
Dimensioner
130 x 220 x 20 mm
Vikt
520 g
SAB
Dokb
ISBN
9789197470902
Leva älska lära : tretton föreläsningar (inbunden)

Leva älska lära : tretton föreläsningar

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2004-03-01
289
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I Leva älska lära talar den amerikanske författaren och föreläsaren Leo Buscaglia om nödvändigheten att vara "helt och fullt mänsklig". Och är det något vi behöver lära oss mer av i en så fragmenterad, avhumaniserad och effektiviserad tid som vår egen, så är det just detta.

Att vara mänsklig är inte något självklart, det är en konst som vi kan lära oss att utöva. Men för att kunna göra det måste vi först och främst acceptera oss själva som de unika och fantastiska människor vi i själva verket är.

Leo Buscaglia (1924-1998) var professor i pedagogik vid University of Southern California. Han såg det som sin livsuppgift att hjälpa människor att komma till insikt om deras egen inneboende livskraft.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Leva älska lära : tretton föreläsningar
  2. +
  3. Jakten på miljonerna - UNIK SPECIALUTGÅVA MED 10 EXTRA TIPS

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jakten på miljonerna - UNIK SPECIALUTGÅVA MED 1... av 100miljonersmannen (inbunden).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Leva älska lära : tretton föreläsningar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Att ingjuta mer liv i livet

    Detta är en av de mest fantastiska böcker jag läst i mitt liv. En bok som förändrar, öppnar skeendet, väcker och ingjuter liv!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Leo Buscaglia

Övrig information

Glöm allt om Dr. Phil. Leo Buscaglia reste redan på 1970-talet runt i USA och höll föreläsningar om självinsikt, kärlek och medmäsklighet. I tretton föreläsningar presenteras essensen av Leo Buscaglias fantastiska livsfilosofi. Det är i kärleken som människan växer - det är i relationen till andra människor som hon utvecklas - det är genom att acceptera sig själv på gott och ont som hon skapar det goda livet. "Leva älska lära" av Leo Buscaglia är en återutgivning av denna mycket populära bok (över 1 million försålda ex. bara i USA). Med nytt förord av bokens amerikanske redaktör, Steven Short.