Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Norska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2012-07-13
Upplaga
1
Förlag
Svenska Institutet för Sorgbearbetning AB
Översättare
Annlovise Stubberud, Jon Stubberud
Originaltitel
The Grief Recovery Handbook
Dimensioner
242 x 163 x 10 mm
Vikt
374 g
ISBN
9789197479660
Sorgbearbeiding : et handlingsprogram for følelsesmessig helbredelse ved sorg etter separasjoner, dødsfall og andre tap. (häftad)

Sorgbearbeiding : et handlingsprogram for følelsesmessig helbredelse ved sorg etter separasjoner, dødsfall og andre tap.

(1 röst)
Häftad Norska, 2012-07-13
269
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
  • Köp nu, betala sen med
"Tiden leger alle sår". "Vær sterk for barnas skyld". "Livet går videre". Klisjeene i forbindelse med sorg er mange men virker ikke. Så, hva gjør man da, når den man elsker er død eller har funnet seg en annen?

Utfra sine egne og andres erfaringer, belyser forfatterne hva sorg er og hvordan det er mulig å bearbeide sin sorg for å få tilbake sin opprinnelige energi og livslyst. Boken Sorgbearbeiding gir sørgende tilgang til et vel utprøvet handlingsprogram med øvelser for å lege sorgen og smerten etter et tap. Prinsippene som beskrives i boken kan endre livet til alle som vil få tilbake sin opprinnelige livskraft.

"Denne boken tilbyr en nyttig og praktisk metode for å gjennomføre en sorgbearbeiding. Jeg henviser ofte til den i min undervisning og anbefaler den varmt som et redskap både for privatpersoner og proffesjonelle som i sin yrkesrolle møter sørgende."
- Katarina Mannheimer, lektor ved Socialhögskolan, Stockholms Universitet

John W James og Russell Friedman har arbeidet med sørgende i mer enn 30 år. De har også arbeidet som konsulenter for tusenvis av fagfolk på området og tilbyr seminarer og sertifiseringskurs over hele USA og Canada.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sorgbearbeiding : et handlingsprogram for følelsesmessig helbredelse ved sorg etter separasjoner, dødsfall og andre tap.
  2. +
  3. Å velge Glede

De som köpt den här boken har ofta också köpt Å velge Glede av Kay Pollak (häftad).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »