Sorgbearbetning : ett handlingsprogram för känslomässig läkning vid sorg efter dödsfall, separationer och andra förluster (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (143.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2019-07-29
Förlag
Svenska Institutet för Sorgbearbetning
Översättare
Anders Magnusson
ISBN
9789197479684
Sorgbearbetning : ett handlingsprogram för känslomässig läkning vid sorg efter dödsfall, separationer och andra förluster (ljudbok)

Sorgbearbetning : ett handlingsprogram för känslomässig läkning vid sorg efter dödsfall, separationer och andra förluster Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2019-07-29
270
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Tiden läker alla sår." "Var stark för barnens skull." "Livet går vidare." Klyschorna kring sörjandet är många, men inte verksamma. Så hur gör man då, när den man älskar gått bort eller försvunnit in i en annans famn?

Utifrån sina egna och andras erfarenheter belyser författarna vad sorg är och hur det är möjligt att bearbeta sin sorg för att återfå sin ursprungliga energi och livslust. Boken Sorgbearbetning ger sörjande tillgång till ett väl beprövat handlingsprogram, med övningar för att läka sorgen och smärtan efter förlusten. Principerna som beskrivs i boken kan förändra livet för alla som vill återfå sin ursprungliga livskraft.

"Denna bok erbjuder en mycket användbar och praktiskt metod för att genomföra ett sorgearbete. Jag hänvisar regelbundet till den i min undervisning och rekommenderar den varmt som ett redskap både för privatpersoner och professionella som i sin yrkesroll möter sörjande." - Katarina Mannheimer, Lektor vid Socialhögskolan, Stockholms Universitet

John W James och Russell Friedman har arbetat med sörjande i mer än 40 års tid. De har även arbetat som konsulter åt tusentals fackmän på området och erbjuder seminarier och certifieringskurser över hela USA och Kanada.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna