Sökmotoroptimering - "search engine optimization" - konsten att hamna högt i sökmotorer och få fler nöjda besökare (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2009-11-15
Förlag
Bokstavligt
Dimensioner
150 x 207 x 8 mm
Vikt
220 g
ISBN
9789197489515
Sökmotoroptimering - "search engine optimization" - konsten att hamna högt i sökmotorer och få fler nöjda besökare (häftad)

Sökmotoroptimering - "search engine optimization" - konsten att hamna högt i sökmotorer och få fler nöjda besökare

Häftad Svenska, 2009-11-15

Slutsåld

Vad skulle det betyda för dig om din webbplats hamnade högt upp i sökmotorernas resultatlistor?

* Fler besökare?

* Högre försäljning?

* Mer annonsintäkter?

Lär dig vad sökmotorerna tycker om och anpassa webbplatsen så att du kan ge de bästa en match om höga sökmotorplaceringar. På köpet får du en webbplats som är informativ och lättare att hitta på. Dessutom blir den bättre anpassad för människor med funktionshinder.

Oavsett om du är ansvarig för en stor webbplats, privatperson med en blogg eller driver ett diskussionsforum med miljontals användare kan boken vara till hjälp i jakten på besökare.

Den här boken är skriven för att vara lättläst så att du kan komma igång snabbt.

Om författaren

Niklas Johansson är en av personerna bakom intresse-nätverket iFokus (www.ifokus.se) och nätgemenskapen Aktieguiden (www.aktieguiden.com). Han skrev också en av de första och mest använda internetbaserade skolorna om html, HTML på svenska. Andra böcker Niklas har skrivit är Snabbläsning - vägen till effektivare läsning (ISBN 91-974895-0-6) och Webbforum - skapa ett livskraftigt community genom effektiv kommunikation och ett levande diskussionsforum (ISBN 91-974895-2-2).

Efter tjugo års arbete med IT i finansbranschen blev han frilansskribent och fotograf. Här delar han med sig av sina kunskaper om sökmotoroptimering och att skriva för internet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »