Blodsmak : ett fall för Sennja Maler : en science fictiondeckare (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
296
Utgivningsdatum
2006-08-01
Förlag
Järnringen Förlag
Dimensioner
180 x 110 x 16 mm
Vikt
240 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789197509886
Blodsmak : ett fall för Sennja Maler : en science fictiondeckare (pocket)

Blodsmak : ett fall för Sennja Maler : en science fictiondeckare

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2006-08-01

Slutsåld

Världen har gått under. I skuggan av den stora katastrof som kastat civilisationen i ruiner möter människan en ny tid. I denna gryningsvärld, insprängd mellan den osunda naturen och de strålskadade förbjudna zonerna, ligger den myllrande stadsstaten Göborg. Ett civilisationens fyrtorn där människor och mutanter gemensamt stretar för en bättre framtid. En plats där robotar och muterade djur prutar på samma varor på marknaderna och trängs om samma barplatser på illa upplysta krogar. En plats för privatsnoken Sennja Maler. Välsignad och förbannad av sina förfäders arv, beväpnad med vassa tänder och ett ännu vassare intellekt, vandrar hon från uppdrag till uppdrag. Från fråga till fråga:

VEM är det som läcker statshemligheter till främmande makt?
VAD har brottskungarna Laban Broms och Furst Mekano med saken att göra?
HUR ska hon klara sig levande undan ulvrikiska lönnmördare och dolska psimutanter?

Blodsmak är en science fiction-deckare i en värld efter den stora katastrofen. I vad som först verkar vara ett simpelt fall av otrohet inser Sennja Maler snart att hon dragits in i ett fall med förgreningar både till framstående medborgare i staden och de kriminella grupper som styr statsstaten Göborgs skuggsida.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Blodsmak : ett fall för Sennja Maler : en science fictiondeckare. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En utmärkt stämningsroman
    Smileyman, 12 september 2006

    Jag köpte "Blodsmak" av den enkla anledningen att det handlar om en bok med handlingen förlagd till Mutant - Undergångens Arvtagare-rollspelet. Det är något så ovanligt som en bok baserad på ett rollspel, och med baserad menar jag inte att rollspelet skulle ha någon speciell handling, utan att ta en setting och sedan skriva utifrån den. Enda andra exemplet jag kan komma på är "Svavelvinter". I vilket fall tycker jag att boken frammanar en hel del av det Mutant man är van vid, samma mörka unde... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Blodsmak : ett fall för Sennja Maler : en...

Övrig information

Världen har gått under. I skuggan av den stora katastrof som kastat civilisationen i ruiner möter människan en ny tid. I denna gryningsvärld, insprängd mellan den osunda naturen och strålskadade förbjudna zoner, ligger den myllrande stadsstaten Göborg. Ett civilisationens fyrtorn där människor och mutanter gemensamt stretar för en bättre framtid. En plats där robotar och muterade djur prutar på samma varor på marknaderna och trängs om samma barplatser på illa upplysta krogar. En plats för privatsnoken Sennja Maler. Välsignad och förbannad av sina förfäders arv, beväpnad med vassa tänder och ett ännu vassare intellekt, vandrar hon från uppdrag till uppdrag. Från fråga till fråga:

VEM är det som läcker statshemligheter till främmande makt?
VAD har brottskungarna Laban Broms och Furst Mekano med saken att göra?
HUR ska hon klara sig levande undan ulvrikiska lönnmördare och dolska psimutanter?

Blodsmak är en science fiction-deckare i ett Sverige efter den stora katastrofen. I vad som först verkar vara ett simpelt fall av otrohet inser Sennja Maler snart att hon dragits in i ett fall med förgreningar både till framstående medborgare i staden och de kriminella grupper som styr stadsstaten Göborgs skuggsida.