Sluta hålla presentationer - börja ge! (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2007-11-01
Upplaga
1
Förlag
Koala Publishing
Dimensioner
240 x 172 x 8 mm
Vikt
280 g
SAB
F.063
ISBN
9789197516556
Sluta hålla presentationer - börja ge! (häftad)

Sluta hålla presentationer - börja ge!

Häftad Svenska, 2007-11-01

Slutsåld

Den här boken är till för dig som vill bli bättre på att ge övertygande presentationer.

Jag skrev den här boken ur perspektivet att skapa ett helhetsgrepp, något som tar dig från A till Ö och som jag själv använder. Utan den helheten är det som att försöka läsa en bok när du bara lärt dig hälften av bokstäverna i alfabetet.

Boken är uppdelad i fyra delar: Förbered, Skapa, Träna och Utför. Den första delen handlar att förstå vem du pratar till och vad du vill uppnå. Den andra delen handlar om att skapa det innehåll du vill förmedla och vilken hjälp du tar. Den tredje handlar om hur du övar på ditt framträdande och skapar rätt mentala och kroppsliga förutsättningar. Den fjärde handlar om vad som händer i "sanningens ögonblick"; när du säger det och hur du kan bli bättre till nästa gång du ska ge en presentation.

Jag är säker på att du som vill förbättra din förmåga att ge presentationer kommer att ha behållning av den här boken. För dig som är van vid att slå på PowerPoint och rafsa ihop en hög bilder innan du ger dig iväg mot scenen, så finns risken att du först blir rädd för det du kommer att läsa. Men om du vågar kommer den här boken att vara en aha-upplevelse. Det lovar jag.

Antoni Lacinai
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Antoni Lacinai