Mitt första liv : den gudarna älskar dör inte (cd-bok)
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Bodil Malmsten
Speltid
464m
Utgivningsdatum
2005-03-01
Förlag
Modernista
Medarbetare
Malmsten, Bodil (inläsare)
Dimensioner
132 x 132 x 30 mm
Vikt
180 g
Antal komponenter
8 CD-skivor
SAB
Hc.01,Gcz Malmsten, Bodil,Lz Malmsten, Bodil
ISBN
9789197535007
Mitt första liv : den gudarna älskar dör inte (cd-bok)

Mitt första liv : den gudarna älskar dör inte

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
CD-bok Svenska, 2005-03-01
399
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Bodil Malmstens Mitt första liv - Den gudarna älskar dör inte kommer nu som ljudbok (CD). Författaren har själv läst in sin hyllade bok om barndomen i mellersta Norrlands fjälltrakter och om ungdomen i London och Vällingby. Hon minns sin första film, den om tandtrollen Karius och Baktus, och hon minns sin första kyss. Det är glesbygd och fräknar, norrsken och underläge, storstäder inte lika verkliga som hembyn. Bodil Malmsten berättar om sitt livs, än i dag, värsta upplevelse. Det var inte när hon vid sjutton års ålder var på vippen att dö - hennes livs värsta upplevelse var värre än döden, mycket värre. Inspelningen sändes som radioföljetong i P1 över julhelgerna. Bodil Malmsten är född 1944 i Bjärme, och bor numera i Frankrike. Till sin 60- årsdag startade hon bokförlaget Finistère och Mitt första liv - Den gudarna älskar dör inte är dess första bok. "En viktig författaregenskap är ett nära och omisskännligt personligt tilltal. Och tar man fasta på just det är Bodil Malmsten en av våra absolut bästa författare." (Aftonbladet)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mitt första liv : den gudarna älskar dör inte. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. B.M. är en enastående författare. Varje gång jag läser...
    Lennart Pettersson, 8 juli 2013

    B.M. är en enastående författare. Varje gång jag läser henne känner jag att hon öppnar ett nytt fönster i mig.

  2. En gåva till min gamle far, som tycker väldigt mycket...
    Hellis Mellis, 7 juni 2013

    En gåva till min gamle far, som tycker väldigt mycket om den. Eftersom den repriseras på P1 har även jag lyssnat på några kapitel. Kan bara instämma; Bodil Malmsten är underbar!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Bodil Malmsten

Övrig information

Bodil Malmstens Mitt första liv - Den gudarna älskar dör inte kommer nu som ljudbok (CD). Författaren har själv läst in sin hyllade bok om barndomen i mellersta Norrlands fjälltrakter och om ungdomen i London och Vällingby. Hon minns sin första film, den om tandtrollen Karius och Baktus, och hon minns sin första kyss. Det är glesbygd och fräknar, norrsken och underläge, storstäder inte lika verkliga som hembyn. Bodil Malmsten berättar om sitt livs, än i dag, värsta upplevelse. Det var inte när hon vid sjutton års ålder var på vippen att dö - hennes livs värsta upplevelse var värre än döden, mycket värre. Inspelningen sändes som radioföljetong i P1 över julhelgerna.

Bodil Malmsten är född 1944 i Bjärme, och bor numera i Frankrike. Till sin 60-årsdag startade hon bokförlaget Finistère och Mitt första liv - Den gudarna älskar dör inte är dess första bok.