På andra sidan sorgerna (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2022-09-01
Förlag
Grace förlag
Dimensioner
190 x 130 x 14 mm
Vikt
316 g
SAB
Dokc
ISBN
9789197538961

På andra sidan sorgerna

Kartonnage,  Svenska, 2022-09-01
213
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jag är på många sätt en lyckligt lottad människa. Ändå behövde jag tillåta mig att skriva en bok om livssorger. De där sorgerna som jag så ofta har ogiltigförklarat, förnekat och gömt djupt inom mig för att det är bekvämare - och kan hända mer välkommet - att visa upp glädje och framgång för världen.

Men det finns sorger som inte hindrar skratten att porla. Det finns sorger som är som ett stilla vågskvalp mellan det förlorade och vunna på själens strand. Det är ofta en osynlig sorg som kanske, i grund och botten, definierar en människa mer än allt annat hon har identiferat sig med.

De här texterna handlar om vemodet som finns både när jag blickar tillbaka och framåt i mitt liv. Om att sörja de stora förlusterna, men också de små och vardagliga. Försummelser, svek, val, ånger, det icke levda, åldrandet och livets förgänglighet. Ännu mer handlar boken om att finna sig själv, kärlek och tacksamhet mitt i - och på andra sidan om sorgerna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. På andra sidan sorgerna
  2. +
  3. Lev livet fullt ut : En väg till andligt uppvaknande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lev livet fullt ut : En väg till andligt uppvak... av Eckhart Tolle (häftad).

Köp båda 2 för 432 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hannah Carin Noelius