Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2012-11-01
Förlag
Anita Axelsson i Karlstad
Dimensioner
203 x 143 x 15 mm
Vikt
345 g
ISBN
9789197542784
Tricks som aktivering (inbunden)

Tricks som aktivering

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2012-11-01
209
Skickas inom 3-6 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
TRICKS SOM AKTIVERING är författarens sjätte bok och författaren har tränat tricks sedan början av 80-talet. Tricksträningen fick en ny dimension, 2005, när en av hundarna råkade ut för en allvarlig skada med en lång tid av rehabilitering som följd. Fördelarna med tricksträning är många:

- Hunden får jobba med hjärnan. - Hunden blir fysiskt aktiverad. - Hunden lär sig att lära. - Den som tränar med hunden blir bra på inlärning. - Att träna tricks stärker relationen mellan ägaren och hunden. - Hunden får bättre kroppskontroll och självförtroende. - Förbereder och underlättar all annan träning. - Hundar älskar att tricksträna!

För den skadade hunden är tricksträning guld värd. Den underlättar bland annat inlärningen av övningarna för sjukgymnastiken. Tricksträningen ser också till att hunden inte får överskottsenergi eller deppar ihop. Meningsfulla och stimulerande uppgifter gör också att hunden snabbare piggar på sig. Förutom att träna tricks så tävlar författaren i agility, freestyle, heelwork to music samt vallar får.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tricks som aktivering
 2. +
 3. Trick och lekar att lära din hund : så förvandlar du ditt älskade husdjur..

De som köpt den här boken har ofta också köpt Trick och lekar att lära din hund : så förvandl... av Sophie Collins, Suellen Dainty (kartonnage).

Köp båda 2 för 340 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Tricks som aktivering. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bästa boken!
  Virrebib, 14 oktober 2020

  Bästa tricksboken som finns! Massor av bra tricks, tydliga bilder och instruktioner. Även fin text av författaren där hon förklarar hur mycket det betyder att göra kul saker tillsammans!

 2. Användbar bok
  Pia, 16 januari 2017

  En användbar bok med tydliga instruktioner om man vill lära sin hund olika tricks. Tricksen varierar i svårighetsgrad, så beroende på hur tränad hunden är så finns det alltid något som passar. Extra plus för att det är så många tips på tricks man kan lära hunden.

 3. Toppen!
  Ulf Lennart Bylund, 13 mars 2014

  Det är många tricks som man kan lära sin hund. Som aktivering är det även ett bra sätt att umgås med sin hund på.

Visa alla 3 recensioner