Jennifer Staten (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
371
Utgivningsdatum
2005-03-01
Förlag
Förlaget Onsdag
Översättare
Kjell Waltman
Originaltitel
Jennifer Government
Dimensioner
145 x 220 x 35 mm
Vikt
560 g
SAB
He.01=c,Hcee.01
ISBN
9789197543309
Jennifer Staten (inbunden)

Jennifer Staten

Inbunden, Svenska, 2005-03-01

Slutsåld

I framtiden är varumärket viktigare än passet. I framtiden är marknads föring en form av krig. I framtiden byter du efternamn när du byter jobb. I framtiden skjuter vi dig om du handlar hos våra konkurrenter. I framtiden skjuter vi dig om du har fel kreditkort. I framtiden skjuter vi dig om du har fel skor.

JENNIFER STATEN är en hård och halsbrytande rolig thriller. Den statliga agenten Jennifer brottas med barnvaktsproblem samtidigt som hon måste rädda världen från aggressiva marknadsföring smetoder som tortyr, massmord och strategiska kärnvapen. En satir över storföretagens underbara värld, inte alltför olik vår egen.

Den 32- årige succéförfattaren MAX BARRY från Australien är det nog värsta som hänt storföretagen sedan Michael Moore. Han är definitivt det bästa som hänt SF-satiren sedan George Orwell.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Max Barry

Övrig information

I framtiden är varumärket viktigare än passet. I framtiden är marknadsföring en form av krig. I framtiden byter du efternamn när du byter jobb.
I framtiden skjuter vi dig om du handlar hos våra konkurrenter.
I framtiden skjuter vi dig om du har fel kreditkort.
I framtiden skjuter vi dig om du har fel skor.

JENNIFER STATEN är en hård och halsbrytande rolig thriller.
Den statliga agenten Jennifer brottas med barnvaktsproblem samtidigt som hon måste rädda världen från aggressiva marknadsföringsmetoder som tortyr, massmord och strategiska kärnvapen ... En satir över storföretagens underbara värld, inte alltför olik vår egen ... Den 32-årige succéförfattaren MAX BARRY från Australien är det nog värsta som hänt storföretagen sedan Michael Moore.
Han är definitivt det bästa som hänt SF-satiren sedan George Orwell.