Hellre rörd än skakad (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
70
Utgivningsdatum
2008-11-01
Förlag
Bokförlaget Skosnöret
Medarbetare
Hudak, Michal (form)
Dimensioner
190 x 130 x 4 mm
Vikt
80 g
SAB
Doef
ISBN
9789197556330
Hellre rörd än skakad (häftad)

Hellre rörd än skakad

Häftad Svenska, 2008-11-01
85
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Lennart GÖTH är författare (www.lennartgoth.se) och folkhögskollärare. Han har skrivit fyra romaner. Den senaste heter Ikonen eller historien om den otvivelaktiga turbanen (Bonniers 2006). Romanen En ny påminnelse om nominerades till August-priset 1995. I De tre tornrummen (Libris 2008) samtalar han med bland andra Torgny Lindgren, Ylva Eggehorn och Tomas Andersson Wij om sambandet mellan skrivande och tro. Som folkhögskollärare arbetar han företrädelsevis på skrivarkurser. Lennart skriver även läromedel.

Stefan JOHANSSON är präst i Svenska kyrkan och folkhögskollärare. Han arbetar dessutom med medling vid brott med unga gärningsmän. Som folkhögskollärare är han bland annat föreståndare för en internationell bibellinje. Han driver också Trialogen (www.trialogen.se). Trialogen inriktar sig främst på att hjälpa företag med arbetslagets relationer.

Irene SVENSSON är massör och utbildad inom såväl svensk klassisk, som taktil massage. Hon arbetar även som undersköterska inom äldrevården. Irene driver IREMA (www.irema.se) - ett massageföretag lokaliserat i Häggeryda, en liten by strax utanför Glimåkra i norra Skåne. Hon är också aktiv naturmänniska och har bland annat ansvar för skötseln av en del av Skåneleden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hellre rörd än skakad
  2. +
  3. Hellre små steg än stora kliv : inkluderande undervisning och lärande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hellre små steg än stora kliv : inkluderande un... av Fredrik Ahlén (häftad).

Köp båda 2 för 214 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hellre rörd än skakad