Ridning och rädsla (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2006-11-01
Förlag
Equerry AB
Medarbetare
Lantz, Inger (foto)
Dimensioner
248 x 180 x 13 mm
Vikt
500 g
SAB
Qdfd,Rbeac,Dodf
ISBN
9789197566629
Ridning och rädsla (inbunden)

Ridning och rädsla

(4 röster)
Inbunden Svenska, 2006-11-01
160
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Ridning och rädsla granskar fenomenet rädsla i samband med ridning och hantering av hästar ur ett stort antal olika synvinklar: Varför blir vi rädda? Vad händer i kroppen när vi blir rädda? Hur beter vi oss? Hur påverkas hästen? Är det farligt att vara rädd? Vad kan man göra åt sin rädsla? Finns det hjälp att få?

Ridning och rädsla är skriven efter åratals erfarenheter av att hjälpa rädda ryttare. Boken har tillkommit i samarbete med läkare och psykoterapeuter och hela materialet är granskat av läkare.

Vi hoppas att vi med Ridning och rädsla ska kunna hjälpa så många ryttare och andra hästintresserade människor som möjligt att komma tillrätta med sin rädsla.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ridning och rädsla
  2. +
  3. Sitsskolan : övningar för bättre sits : med och utan häst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sitsskolan : övningar för bättre sits : med och... av Mari Zetterqvist Blokhuis, Catharina Hansson (inbunden).

Köp båda 2 för 347 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ridning och rädsla

Övrig information

Granskar rädsla, det största problemet inom ridsporten, ur många vinklar. Skriven i samarbete med läkare och efter åratals erfarenhet av att hjälpa rädda ryttare. Elegant illustrerad med många färgfotografier. Ett måste för alla ryttare!