Cash - självbiografin (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
263
Utgivningsdatum
2006-05-01
Upplaga
1
Förlag
Stevali
Översättare
Anders Lundberg
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Cash - the autobiography
Medarbetare
Jansson, Helena (form)
Dimensioner
175 x 110 x 20 mm
Vikt
140 g
SAB
Ijz Cash, Johnny,Ijxgb
ISBN
9789197568449
Cash - självbiografin (pocket)

Cash - självbiografin

(15 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket Svenska, 2006-05-01
59
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Om mitt liv har något att säga någon, så är det här jag säger det.
- Johnny Cash
Han är större än någonsin. Hans musik hittar ständigt nya fans och hans skivor säljer som aldrig förr. Detta är Johnny Cashs självbiografi.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Cash - självbiografin
 2. +
 3. Keith Richards : biografin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Keith Richards : biografin av Victor Bockris (pocket).

Köp båda 2 för 118 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Cash - självbiografin. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ett fantastiskt livsöde
  Morpheus, 29 november 2012

  Johnny Cash var i slutet utav sina dagar en levande legend och en vandrande motsägelse. Han var den frälste syndaren, The Man in Black.

  Hans självbiografi är bland de bästa jag läst. Den är detaljerad om hans uppväxt, hans tid i armen, hans karriär från de första inspelningar till "idag" (1997), hans familjerelationer och framför allt hans kamp mot drogerna. Den är full med anekdoter och roliga små historier så det känns lite som att ha ett samtal med honom när man läser boken. Och ... Läs hela recensionen

 2. ingen höjdare
  Bodin, 10 januari 2011

  Jag kanske hade för höga förhoppningar efter att ha sett filmen "walk the line" men denna bocken hade få saker som jag fann intressanta. Jag längtade tills boken skulle vara slut, för mig hade den inget att erbjuda. Tråkig och rörig :/

 3. Självutlämnande biografi
  Mats Blom, 4 augusti 2006

  "Johnny Cash- Självbiografin" heter den andra självbiografin av Johnny Cash (den första hette Man in black) och berättar hans historia från uppväxten i Dyess, Arkansas till hans avslutande dagar på Cinnamon Hill, Jamaica.

  Min erfarenhet av självbiografier skrivna om eller av artister medan de lever (denna kom ut 1997), är att de i regel är väldigt tråkiga och tillrättalagda. Så är ej fallet med denna. JC är smärtsamt självkritisk och har en respekt för sin omgivning som jag uppskatt... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Cash - självbiografin

Övrig information

Countrylegenden Johnny Cash är större än någonsin. Hans musik hittar ständigt nya fans och filmen om hans liv "Walk the Line" har gjort succé.

Med egna ord och med skoningslös blick ser countrylegenden Johnny Cash (1932-2003) tillbaka på sitt anmärkningsvärda liv. Här avslöjar han sanningen om höjdpunkterna och lågvattenmärkena, om kampen mot drogerna och om de människor som format honom.

Cash - självbiografin är en ärlig bok av en oslipad individualist som varit i helvetet och återvänt med en helsikes massa att berätta.

"I den här boken skriver jag min egen historia. Det är mina känslor, min kärlek och min uppfattning om vad som har hänt. Om mitt liv har något att säga någon, så är det här jag säger det." - Johnny Cash