Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Några procent till-
Antal sidor
248
Utgivningsdatum
2012-09-30
Upplaga
1
Förlag
ProcentFörlaget
Dimensioner
217 x 155 x 20 mm
Vikt
640 g
ISBN
9789197593724
Så skapas hög lönsamhet : Lönsamhetens fyra grunder (inbunden)

Så skapas hög lönsamhet : Lönsamhetens fyra grunder

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2012-09-30
334
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Företag är till för att tjäna pengar och de anställdas främsta uppgift är att bidra till lönsamheten. Problemet är att de flesta anställda inte känner till lönsamhetens fyra grunder. Denna bok är skriven på ett sådant sätt att man kan dela ut den till alla anställda i ett företag eller på en avdelning och därefter ha en konstruktiv diskussion om hur alla kan bidra till en högre lönsamhet. Boken är naturligtvis extra lämpad för alla som har ett direkt ansvar för lönsamheten.

På ett lättfattligt sätt förklaras lönsamhetens fyra grunder utifrån det lönsamhetsutvecklande perspektivet på företagsekonomi. Boken innehåller också många inspirerande exempel på hur kraftigt ökad lönsamhet skapats med enkla medel i olika branscher.

Ingemar Fredriksson har gedigen erfarenhet av management, affärsutveckling och marknadföring. Han har arbetat i såväl familjeföretag som enheter i större koncerner samt i koncernledning. Egna erfarenheter har kompletterats med andras genom åren
som konsult och ger en bred flora av exempel som han delar med sig av i sina böcker. Böckerna innehåller även konkreta verktyg och modeller, såväl egenutvecklade som forskningsbaserade, som gör att läsaren lätt skall kunna applicera dem på sin egen verksamhet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Så skapas hög lönsamhet : Lönsamhetens fyra grunder
  2. +
  3. Make me not me : produktberättelser som säljdrivare och identitetsbyggare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Make me not me : produktberättelser som säljdri... av Ingemar Fredriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 663 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »