Mannen som fick vad han önskade (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
361
Utgivningsdatum
2014-11-23
Upplaga
1
Förlag
Iusté Aktiebolag
Dimensioner
240 x 170 x 25 mm
Vikt
710 g
SAB
Hc
ISBN
9789197603881

Mannen som fick vad han önskade

Inbunden,  Svenska, 2014-11-23
233
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hur skulle din värld se ut om dina spontana önskningar gick i uppfyllelse? Skulle du leva ett annorlunda och bättre liv? Skulle världen vara en bättre plats? Skulle somliga få vad de förtjänar?
Det här är berättelsen om Anders Jönsson, en på de flesta sätt ordinär person som får se sina önskningar gå i uppfyllelse. Redan som barn blir Anders på ett säreget sätt offer för onda makter, när han luras att ingå ett avtal som han undertecknar i sitt eget blod. Konsekvenserna av avtalet visar sig först många år senare - på gott och ont. Men vem är det egentligen som lurar vem?
Boken "Mannen som fick vad han önskade" är mångbottnad och kan beskrivas på många sätt. Den är en modern saga för vuxna, en modern version av Alladin och anden i lampan. Den är också berättelsen om ett barn som spelade kula. Och om en man som tog hela sin familj och flyttade till Gotland. Ja, den innehåller det mesta som man brukar förvänta sig av en historia; spänning, romantik, komiska situationer. Samtidigt är den ett lågmält men välriktat inlägg i debatten om vart mänskligheten egentligen är på väg och varför - den urgamla kampen mellan gott och ont.
Bert Lehrberg är professor i civilrätt vid Uppsala universitet. Han har tidigare författat boken Spökhistorier från Gotland som han gav ut på sitt eget bokförlag 2009.
I övrigt är Bert Lehrberg mest känd som juridisk författare med populära titlar som Praktisk juridisk metod, Avtals tolkning och Avtalsrättens grundelement. Han undervisar bland annat om avtalsrätt, aktiebolagsrätt, skiljemannarätt, juridisk metod och argumentationsteknik med bland annat avancerade NLP-metoder. Han är också en erfaren konsult och skiljeman i kommersiella tvister.
Bert Lehrberg arbetar för närvarande med en tredje skönlitterär bok som har den preliminära titeln De oskyldiga mördarna. Den handlar om ett mystiskt dödsfall i universitetsmiljö och de förvecklingar det ger upphov till.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mannen som fick vad han önskade
  2. +
  3. Männen i mitt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Männen i mitt liv av Sofia Rönnow Pessah (pocket).

Köp båda 2 för 322 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bert Lehrberg