E-handlarens handbok : vägen till framgångsrik e-handel (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
179
Utgivningsdatum
2009-06-10
Förlag
Miguru Media AB
Dimensioner
210 x 137 x 12 mm
Vikt
220 g
SAB
Qi,Qblnb
ISBN
9789197606233
E-handlarens handbok : vägen till framgångsrik e-handel (häftad)

E-handlarens handbok : vägen till framgångsrik e-handel

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2009-06-10

Slutsåld

E-handeln är på stark frammarsch i Sverige. Allt fler konsumenter och företag väljer att handla på nätet - för att det är enkelt, billigt och bekvämt. Kunskapen om vad som är bra e-handel finns samtidigt men många e-handlare arbetar med trubbiga verktyg och bristfälliga plattformar.

E-handlarens handbok innehåller konkreta råd för hur e-handlare kan utveckla sin butik, förbättra sin marknadsföring och öka sin försäljning. Boken är också ett stöd för företagare som ska dra igång e-handel för första gången. Antingen som ett fristående projekt eller som ytterligare en kanal i en befintlig handelsverksamhet.

E-handlarens handbok ger dig den viktigaste kunskapen om praktisk e-handel, oavsett om du är nybörjare eller proffs.

Lisa Bjerre är ekonomi- och IT-journalist som har arbetat med webben sedan 1998. Hon har tidigare varit redaktör på Computer Sweden och Internetworld. Lisa har tidigare skrivit boken Nätdejtning som kommit ut på Lind &

Urban Lindstedt är konsult och journalist som bevakat e-handel sedan 2000. Han är mångårig redaktör på tidningen Internetworld och grundare av nyhetsbrevet E-handelstrender. Urban har tidigare skrivit boken Sökmotormarknadsföring som kommit ut på No Digit Media.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna