Drift (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Femisexserie
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2007-05-01
Upplaga
1
Förlag
Kolik Förlag
Medarbetare
Göranson, Fabian (red.) / Andersson, Kim W (form)
Illustratör/Fotograf
Jan Bielecki
Dimensioner
225 x 155 x 10 mm
Vikt
280 g
SAB
Hci
ISBN
9789197610315
Drift (häftad)

Drift

Häftad Svenska, 2007-05-01

Slutsåld

Två främlingar möts på en nattbuss mellan Helsingborg och Norrköping och börjar berätta sina kärlekshistorier för varandra: dekadenta dörrvakter, subjektifiering i skogen och kåta konsthandlare.

Robert är en konstnär vars läckra utseende ingen kan undgå att falla för, inte minst han själv. Så möter han Sigrid, och hänförd av hennes beundrande blick glider han in i ett förhållande fyllt av naiv erotik. En relation som snart blir alltmer obalanserad.

Lena förälskar sig i Pyret, en sinnessjukt snygg dörrvakt. De blir intima med varandra på nattklubbens toalett, men när händelsen blir känd avskedas Pyret. De tappar bort varandra och Lena börjar sökandet efter sin förlorade kärlek och efter den totala passionen.

Drift erbjuder erotiska bilder och berättelser för kvinnliga serieläsare. Drift är skriven av Liv Strömquist, som förra året gjorde succé med sin debutbok 100 Procent Fett (Galago) och tecknad i 50-talsstil av debuterande Jan Bielecki. Boken riktar sig till både kvinnor och män och fungerar bra som såväl skönlitteratur som present eller coffeetable-bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Drift