Träna för livet : Hur du ökar din fettförbränning, uthålllighet och livskvalitet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2007-03-01
Förlag
Conscious Breathing Institute OÜ
Dimensioner
210 x 148 x 15 mm
Vikt
280 g
ISBN
9789197615112

Träna för livet : Hur du ökar din fettförbränning, uthålllighet och livskvalitet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2007-03-01

Slutsåld

Det finns många myter kring träning. En av de vanligaste är att träning inte ger resultat om man inte tar ut sig ordentligt och det inte gör ont efteråt. Men sanningen är att många tar ut sig för mycket - och gör det ont efter träningen kan man vara säker på att man tränar på fel sätt. Då är också risken stor att glädjen i det man gör försvinner, med sämre resultat som följd. Dessutom ökar risken för överträning och skador.

Den här boken ger lika mycket oavsett om du är en total soffpotatis eller idrottar på elitnivå. Författaren Dr Philip Maffetone presenterar ett banbrytande, långsiktigt träningsprogram som leder till både topprestation och optimal hälsa och livskvalitet. Maffetones metod gör slut på den gamla träningsmyten "No Pain, No Gain" som innebär att träningen måste göra ont för att ge resultat.

Boken förklarar på ett enkelt sätt hur du ställer om kroppen till att bränna mer fett och därmed öka din uthållighet både fysiskt och psykiskt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Träna för livet : Hur du ökar din fettförbränning, uthålllighet och livskvalitet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läsvärd...?
    JH, 20 augusti 2008

    En del intressanta fakta men ganska dåligt skriven/dåligt översatt...
    Det är väldigt mycket upprepningar vissa saker nämns 3-4 gånger med exakt samma text.
    Träningsfilosofin är intressant och gör boken därför läsvärd men de engelska böckerna är nog att rekommendera i första hand

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Philip Maffetone