Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
121
Utgivningsdatum
2014-03-04
Upplaga
1
Förlag
TUK Förlag
Medarbetare
Tufvesson, Anna (red.)
Dimensioner
215 x 155 x 13 mm
Vikt
300 g
SAB
Qbab,Qbf
ISBN
9789197621779
Lönsamt Ledarskap (kartonnage)

Lönsamt Ledarskap

Kartonnage Svenska, 2014-03-04

Slutsåld

Om du inte hälsar på din personal på morgonen så hjälper inga mål! Att du trivs på jobbet och känner dig motiverad behöver inte ha något samband med att det går bra för företaget. Lars Hessner förklarar sambanden mellan personalens attityder och en organisations lönsamhet. Hessnermetoden visar att det är mycket viktigare att chefen respekterar sina medarbetare än att hon lyckas förankra mål och visioner.

Läs mer
Boken beskriver dessutom vilken prioriteringsordning som chefen behöver ha i sitt arbete för att skapa resultat. Den är också en uppslagsbok för dig som vill arbeta med medarbetarundersökningar som styrinstrument.
Lars Hessner arbetade med medarbetarundersökningar och ledarskapsfrågor i 26 år. Han gick hastigt bort i augusti 2008.

Om författarna
Anna Tufvesson har tidigare arbetat som lärare I medie- och Kommunikationsvetenskap vid Karlstads universitet. Där undervisade hon bl a I PR och organisationskommunikation. Anna har skrivit boken Kommunikation som verktyg för ledare och medarbetare och varit redaktör för Lönsamt ledarskap.
Hon är utbildad informatör och har varit ansvarig för informationsutbildningen på universitet i sex år. Anna arbetar idag på Karlstad kommun med ledarutveckling med inslag av såväl interkulturell kommunikation som kommunikativt ledarskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Lönsamt Ledarskap