Livs Levande Eva (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (157.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Eva Dillner
Utgivningsdatum
2006-06-22
Förlag
Divine Design
Medarbetare
Swanström, Karin (foto)
SAB
Dg/LC
ISBN
9789197630900
Livs Levande Eva (ljudbok)

Livs Levande Eva (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2006-06-22

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Inspirationen tändes en julikväll 2005.

- Du har en underbar röst, sa mannen med de blå ögonen. Varför gör du inte ljudböcker?

Livs Levande Eva är ett smakprov på Eva Dillners livskunskap. Här talar hon fritt från hjärtat, i nuet, i flödet, utan manus. Eva varvar information och berättelser med övningar och delar med sig hur du kan leva i livets flöde och ta fram det som finns inom dig.

"Att lyssna till Livs Levande Eva är lika levande som titeln inbjuder! Eva Dillner inspirerade mig att våga språnget ut i det okända och ta steget till att börja författa. Just att släppa taget, våga språnget och följa livsflödet, är det som Eva genom självvunnen insikt inspirerar oss att göra. Och hon gör det enkelt och naturligt, precis som det är att lyssna till Evas röst, som om du sitter intill henne i soffan medan hon passionerat delar med sig av livets sinnliga och spännande väg. En väg som finns tillgänglig för oss alla! Med sina ljudböcker gör Eva det nu ännu enklare för dig - bara lyssna och följ flödet."

Karin Swanström

författare, konstnär och dansinspiratör

www.karinswanstrom.com

Eva Dillner har skrivit tre böcker på engelska. Första boken handlade om livsterapi och hennes erfarenheter att hitta tillbaka till livet efter utbrändhet. Andra boken är hennes egen terapeutiska berättelse. Bok nummer tre kom ut i juni 2005 och handlar om att utforska möjligheterna i relationer och organisationer. Hösten 2005 var hon ute på turné i Europa för att marknadsföra sina böcker. En fjärde bok är nu inspelad - och det blev denna ljudbok på svenska! Lyssna till andra timmen av boken GRATIS på hemsidan www.divinedesign.nu
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eva Dillner