Våga leva (ljudbok)
Format
Ljudbok
Språk
Svenska
Inläsare
Eva Dillner
Utgivningsdatum
2006-11-10
Förlag
Divine Design
SAB
Dokb/LC
ISBN
9789197630924

Våga leva Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2006-11-10
149
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Eva Dillner förespår en framtid där meditationsrum är lika självklara på ett företag som en konferenslokal, där behandlingsrum hemma är lika naturligt som en bastu eller datahörna. Med denna boks hjälp kan du bli mer sann med dig själv och din omgivning. Eva leder dig lätt och naturligt, hon tar dig varsamt i handen och leder dig in i livets dans och magi...

Läsare uppskattar att boken är så personlig, så mänsklig och naturlig. De har känt sig inspirerade att äntligen ta det där steget ut i det okända... att våga satsa på den där drömmen som legat och viskat i deras hjärtan. Boken har väckt funderingar och tankar, bekräftat vad de innerst inne redan visste, eller skakat om i sättet att se på livet. Läsarna upplever att det är som Eva sitter i soffan bredvid dem och vi samtalar över muggar med te, medan snöflingorna sakta dalar utanför i vintermörkret... Övningar och meditationer är samlade i slutet av boken, hela fyra timmar i ljudboksversionen. En bok lämpad för studiecirklar och kurser.

EVA DILLNER är en internationellt yrkesverksam konstnär och författare som specialiserat sig på kreativa och terapeutiska processer för inspiration och transformation. Eva har bott större delen av sitt liv utanför Sveriges gränser, 30 år i USA och 2 år i Frankrike. Hennes konst finns i privata och offentliga samlingar i Indien, USA, England, Tyskland, Turkiet, Belgien, Norge och Sverige. Hösten 1990 var hon utbränd. När hon blev friställd våren 1991 började hon studera terapi och personlig utveckling för sin egen skull. Hon lärde sig hitta tillbaka till livet och är utbildad av pionjärer inom branschen i USA och Europa. Tidigare arbetade hon med resultatinriktad projektledning och organisationsförändringar där medarbetare fick större inflytande och ansvar. Hon är i grunden civilingenjör. Eva har gett ut fyra böcker på engelska samt två på svenska och skriver nu på sin sjunde bok "Konstnären, arrangörerna & politiken". Hon har figurerat i media lokalt och internationellt.

DIVINE DESIGN
www.divinedesign.nu
Våga Leva finns i tryck och som e- och ljudbok via nätbutiker och bokhandlare världen runt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eva Dillner