Kuba på riktigt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
167
Utgivningsdatum
2016-10-03
Förlag
Murbruk förlag
Medarbetare
Franzén, Alexandra (förf.) / Gylfe, Åke (förf.) / Holmqvist, Kalle (förf.) / Lindberg, Jonas (förf.) / Löfqvist, Hanna (förf.) / Nilsson, Hasse (förf.) / Roth, Anders (förf.) / Sallnäs, Göran (förf.) / Suhonen, Daniel (förf.) / Tiroler, Singoalla (förf.) / Bergquist, Petra (foto) / Korda, Alberto (f
Dimensioner
120 x 195 x 12 mm
Vikt
200 g
SAB
Nqchaa
ISBN
9789197636025
Kuba på riktigt (häftad)

Kuba på riktigt

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-10-03

Slutsåld

Är Kuba ett paradis med trottoarer av guld? Eller ett sovjetiskt diktaturhelvete där halva befolkningen sitter i fängelse? Varken eller, menar författarna till denna antologi. I boken Kuba på riktigt berättar femton svenskar om sina resor till Kuba. De har olika utgångspunkter och delvis skilda bilder av landet. Men alla är de överens om att Kuba varken är himmel eller helvete. Utan ett land med både bra och dåliga sidor. Boken Kuba på riktigt ger en helt annan bild av Kuba än den vi möter i turistbroschyrer eller i svenska tidningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kuba på riktigt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Intressant läsning om Kuba
    Lena N, 19 november 2015

    Trots att rapporteringen är något inaktuell ger boken en bild av livet på Kuba och en del bakåtblickar som förklarar lite mer än det vi västerlänningar får oss serverat av media.

Visa alla 1 recensioner