Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2010-11-01
Upplaga
1
Förlag
Glimra Förlag
Medarbetare
Ekman, Jenny & Jimmy (form)
Dimensioner
240 x 180 x 17 mm
Vikt
320 g
ISBN
9789197651257
Liten blir stor : födelsedagsboken : en fyll-i-bok om mig från nyfödd till myndig

Liten blir stor : födelsedagsboken : en fyll-i-bok om mig från nyfödd till myndig

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Spiral Svenska, 2010-11-01

Slutsåld

Orkar du inte skriva en hel bok om barnets första år? Då är Liten blir stor ett bra alternativ. Boken sträcker sig från barnets födelse till dess artonårsdag, men det är bara ett par sidor som ska fyllas i en gång om året och kan med fördel göras tillsammans med barnet. Varje år finns plats för ett foto, en teckning och några korta tankar om vardagen just nu: vilka är favoritkompisarna? Älsklingsdjuret? Vad är roligast att göra, och hur ser önskerummet ut till exempel? Frågorna är olika från år till år och ger en unik inblick i hur barnet mognar och utvecklas.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Liten blir stor : födelsedagsboken : en fyll-i-bok om mig från nyfödd till myndig. Sätt ditt betyg »
  1. Kul i de yngre åldrarna, men jag tror inte att mina...
    Therése, 18 oktober 2013

    Kul i de yngre åldrarna, men jag tror inte att mina pojkar kommer att fylla i dem (iaf inte utan tvång ;) när de är tonåringar, då det till exempel skall ritas ett självporträtt varje år. Jag tror att vi kommer att få sätta in ett foto på pojkarna istället för att få dem att rita. :) Annars tycker jag att det är en kul minnesgrej som tar upp lite olika frågor som barnet ska svara på varje år. :)

  2. Ett kul sätt att dokumentera barndomen, bebisboken...
    Hanna Emilia, 11 juni 2013

    Ett kul sätt att dokumentera barndomen, bebisboken växer småttingarna ifrån så fort.. den här följer med och gör ett kort avtramp vid varje år. Äldsta barnet blir 3 år i höst, så vi har inte kommit så långt i boken. Men ett självklart val att köpa ett exemplar även till nykläckta lillebror.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Liten blir stor : födelsedagsboken : en f...