Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2007-02-01
Upplaga
1
Förlag
Miro Förlag
Medarbetare
Lantto, Sofie (form) / Gustavsen, Mikael (foto)
Illustratör/Fotograf
Anna Cederberg
Dimensioner
240 x 170 x 28 mm
Vikt
510 g
SAB
Rah
ISBN
9789197660402
Muscle Action Quality : en träningsmodell för styrka, rörlighet, balans & kontroll (häftad)

Muscle Action Quality : en träningsmodell för styrka, rörlighet, balans & kontroll

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2007-02-01
299
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
I flera år har svenska elitidrottare tränat styrka, rörlighet, balans och kontroll med MAQ-modellen. Nu kan alla ta del av Muscle Action Quality, såväl motionärer som idrottare.
I en efterfrågad bok tar författarna ett helhetsgrepp på funktionell träning. De visar också med övningar hur du kan använda modellen praktiskt.
Författarna, en idrottstränare och en sjukgymnast, frågade sig varför många idrottare aldrig utvecklar sin kapacitet till fullo trots att de lägger så mycket tid och energi på träningen. I sin träningsmodell beskriver de hur du kan maximera dina möjligheter genom att träna med rörelsekvalitet och göra rätt saker i rätt ordning med perfektion som mål. Med kunskap, tålamod och hängivenhet har alla möjlighet att nå sin maxprestation utan skador.
Boken innehåller omfattande övningskapitel som börjar med grundläggande funktion och stegvis går vidare till mer avancerade explosiva övningar.
Boken riktar sig till alla som är intresserade av fysisk träning, såväl idrottare och motionärer som tränare och ledare. Författarna har hållit utbildningar i MAQ-modellen för sjukgymnaster, personliga tränare och idrottstränare sedan 2001.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Muscle Action Quality : en träningsmodell för styrka, rörlighet, balans & kontroll
 2. +
 3. Styrketräning hemma och utomhus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Styrketräning hemma och utomhus av Isabelle Christiansson (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Muscle Action Quality : en träningsmodell för styrka, rörlighet, balans & kontroll. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Allsidig bok
  Gio, 20 februari 2015

  Bra bok som inte bara handlar om styrka och muskler men också hur man mäter och förbättrar andra aspekter såsom kontroll och rörlighet. Konkreta träningsexempel hjälper att komma i gång.
  Texten är ibland lite långrandig men i det stora hela flyter det bra och ger en del bra insikt.

 2. Mycket bra bok
  Einride, 6 januari 2010

  Den här boken är den absolut bästa i sitt slag som jag läst (och det är några stycken). Bra teori- och praktikdel, tillämpningsbar på alla träningsnivåer och områden. Förrädiskt "enkla" övningar med förbluffande effekt. Är man intresserad av funktionell styrka ("stark men inte stor"), är detta en perfekt bok. Författarna är väl insatta i sitt ämne och referenserna förtroendeingivande (Mats Sundin t.ex.). Det är mycket "back to basics" och många "självklarheter" som kommit bort i den allt mer ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna