Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
166
Utgivningsdatum
2008-09-22
Förlag
Miro Förlag
Medarbetare
Lantto, Sofie (form) / Gustavsen, Mikael (foto) / Redelius, Fredrik (foto) / Selander, Josephine (foto)
Dimensioner
225 x 205 x 15 mm
Vikt
565 g
SAB
Rai
ISBN
9789197660426
Våga yoga : yogafilosofi i vardagen och viryayoga från grunden (inbunden)

Våga yoga : yogafilosofi i vardagen och viryayoga från grunden

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2008-09-22
274
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den perfekta boken för dig som vill komma igång och yoga. Våga yoga är också en inspirerande och glädjefylld bok för dig som har yogat ett tag och vill prova yogaformen viryayoga.
Bland färgstarka, vackra bilder från bland annat Indien och Thailand kan du läsa om handfasta yogiska redskap som hjälper dig att må bra och njuta av vardagen.
Genom några av de mest grundläggande tankegångarna i buddhismen och tantrayogan får du verktyg för att bättre lära känna dig själv.

Här finns också en grundlig presentation av alla övningar i viryayoga, steg 1, som gör dig stark och full av energi. Med andra ord en komplett yogaserie för både nybörjare och erfarna.

Josephine Selander, känd från TV4:s Äntligen hälsa, är en yogalärare som är varmt uppskattad för sin avspända pedagogik, sitt direkta tilltal och sin humor. Hon är från början dansare och utbildad på bland annat Balettakademien i Stockholm. Efter en karriär som skådespelare sadlade hon om till tv-producent via Dramatiska institutet och har gjort dokumentärfilmer om Suzanne Osten och Cullbergbaletten.
Josephine Selander har mer än tio års erfarenhet av zenmeditation och som gruppträningsinstruktör. Hon är utbildad i anusarayoga och ashtangayoga och är yogalärare inom The Yoga Alliance. Förutom John Friend, som är hennes huvudlärare, har hon yogat för bland andra Kia Meaux, Kathleen Hogan, Katchie Ananda, Larry Schultz, Cyndi Lee, Rusty Wells och Dharma Mittra i USA och för Patthabi Jois och Saraswati Jois i Mysore i Indien.
Tillsammans med naprapaten Malin Flinck har hon skapat viryayoga utifrån läran om biomekanik.

Inom företaget Yogago anordnar Josephine Selander regelbundet utbildningar för yogalärare, workshops, kurser och yogaresor till Thailand, Italien och svenska Österlen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Våga yoga : yogafilosofi i vardagen och viryayoga från grunden
 2. +
 3. Yoga från insidan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Yoga från insidan av Josephine Selander (inbunden).

Köp båda 2 för 554 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Våga yoga : yogafilosofi i vardagen och viryayoga från grunden. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Våga Yoga

  Mycket bra bok att använda vid Yoga i hemmet! Vackra bilder med bra instruktioner om hur rörelserna ska utföras stek för steg tillsammans med andnings schema.

 2. Bra bok om man vill lägga om sin livsstil helt
  Touring-Annika, 4 mars 2014

  Jag köpte ett par olika yoga-böcker men denna var inte riktigt i min smak. Lite tung för min del, för den går ut på att leva med yoga 24 timmar/dygn i allt man gör (jag har inte läst färdigt boken ännu men så långt jag kommit så är den lite "för mycket" för mig). Jag vill göra bra övningar som kroppen mår bra av men jag vill inte ändra på hela min livsstil.
  Frågan om jag kan rekommendera boken beror på till vilken vän? Är de riktigt intresserade av yoga (näst intill nördiga) så rekomende... Läs hela recensionen

 3. Övningar i boken är lätta och enkla att följa. Riktigt...
  AM, 30 december 2013

  Övningar i boken är lätta och enkla att följa. Riktigt bra bok för alla som vill börja med yoga. Rekommenderar varmt.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Josephine Selander