Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2008-11-14
Förlag
Miro Förlag
Medarbetare
Lantto, Sofie (form) / Gustavsen, Mikael (foto)
Dimensioner
222 x 155 x 10 mm
Vikt
300 g
SAB
Rbbcg,Rag
ISBN
9789197660433
Bättre golfare med pilates (inbunden)

Bättre golfare med pilates

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2008-11-14
191
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Mer kraft i svingen och längre slag! Det får du som golfar med de här enkla, effektiva pilatesövningarna. Bättre bålstyrka och kontroll ger ökad utdelning på golfbanan.

Pilates är en träningsform som kan göra dig till en bättre golfare. Det skriver framstående golfstjärnor som Tiger Woods under på. Här hemma i Sverige är golfinstruktören och fystränaren Jenny Hagman, känd från Svensk Golf, en av de som rekommenderar pilates. Hon har också skrivit förordet till Bättre golfare med pilates.

Bokens författare Åsa Dengg har en gedigen bakgrund som pedagog och träningscoach sedan slutet av 80-talet. Hon var en av de första personliga tränarna i Sverige och hade till att börja med sina klasser och personliga klienter på Sturebadet i Stockholm. Sedan 90-talet har Åsa frilansat med grupp- och personlig träning. Hennes långa erfarenhet, kreativa och pedagogiska förmåga gör att hon är flitigt anlitad att hålla i utbildningar, workshops och som produktutvecklare.
Som pilatesinstruktör har Åsa Dengg upptäckt vilka stora fördelar hennes golfande klienter har vunnit med hjälp av pilatesträningen. Det födde idén hos henne att sprida den kunskapen till fler golfare genom en bok.
Nu kan du också ta del av övningar som kan göra dig till en starkare, precisare och mer uthållig golfare.
Boken innehåller över 30 övningar som har valts ut speciellt för dig som golfar. Du hittar även specialprogram för nacke/skuldra, mage/rygg, balans, rotationer med mera.

Tillsammans med Jenny Hagman, golfinstruktör och golftränare känd från Svensk Golf anordnar Åsa Dengg resor och evenemang för golfare genom reseföretaget Birdie.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bättre golfare med pilates
  2. +
  3. Muscle Action Quality : en träningsmodell för styrka, rörlighet, balans & kontroll

De som köpt den här boken har ofta också köpt Muscle Action Quality : en träningsmodell för s... av Pierre Johansson, Leif Larsson (häftad).

Köp båda 2 för 505 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bättre golfare med pilates. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Inte bara för golfare!
    , 28 februari 2017

    Att stärka kroppen gör dig till en bättre golfare. Boken är pedagogiskt och förklarar övningarna på ett bra sätt. Vill man använda boken som ett träningsprogram hemma fungerar den mycket bra!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Bättre golfare med pilates