Träning som funkar : 10 effektiva halvtimmesprogram (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2010-08-23
Upplaga
1
Förlag
Miro Förlag
Medarbetare
Lantto, Sofie (form) / Gustavsen, Mikael (foto)
Dimensioner
245 x 173 x 10 mm
Vikt
360 g
SAB
Rai
ISBN
9789197660457
Träning som funkar : 10 effektiva halvtimmesprogram (häftad)

Träning som funkar : 10 effektiva halvtimmesprogram

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2010-08-23
230
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
10 enkla halvtimmesprogram för vardagen!

Funktionell träning är effektivt, användbart, varierat och roligt. Helt enkelt träning som funkar. Här är en bok med 10 halvtimmesprogram för dig som vill att det ska gå lätt och vara roligt att pussla in träningen i livet.
Det går att få en starkare kropp och ett mer aktivt liv på ett både enkelt och effektivt sätt.
Träning som funkar beskriver hur kroppen fungerar. Du får också tips på tester du kan göra själv för att mäta din styrka, stabilitet, rörlighet, kondition, balans och spänst. Resultaten kan du använda för att mäta dina framsteg när du tränar dig igenom bokens träningsprogram.

Välj mellan program som förbereder dig för skidbacken, kompletterar löpträningen, passar på resan eller som helt enkelt gör dig stark och rörlig. Eller pussla ihop dina egna program - övningsbanken är späckad med funktionella övningar.
Träna smart och funktionellt så räcker det med 30 minuters träning för att få med hela kroppen och alla dess funktioner.

Om författaren
Marie Larsson är sjukgymnast och lärare på S.A.F.E. Hon säger: Funktionell träning är rolig och en träningsform man kan ha med sig överallt; på gymmet, i trädgården eller på resan. Det är en träning som funkar; för kroppen och livet. Det vill jag dela med mig av till dig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Träning som funkar : 10 effektiva halvtimmesprogram
 2. +
 3. Vältränad : handboken för den funktionella kroppen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vältränad : handboken för den funktionella kroppen av Linus Johansson (häftad).

Köp båda 2 för 489 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Träning som funkar : 10 effektiva halvtimmesprogram. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Passade inte mig
  Britt Andersson, 27 juli 2016

  Jag tycker inte om upplägget när det krävs extra utrustning och stort utrymme. Jag har inte genomfört någon av träningarna och då gillar jag att röra på mig. Programmen innehåll delat som är krångliga att utföra hemma.

 2. Mycket funktionellt
  jojooo, 11 augusti 2014

  Mycket bra överskådlig bok gällande förklaring av vilka förutsättningar som behövs för god teknik, för att undvika belastningsskador o dyl. Bra att annat nämns än bara kondition o styka.

 3. Flera sköna bra träningspass som tar ca 30 minuter för...
  Erik R, 28 december 2013

  Flera sköna bra träningspass som tar ca 30 minuter för olika inriktningar och behov. Skönt att träna hemma när man har tid och slippa beroende till tider på gympan. Kombinerar övningarna med daglig stretch från boken "Stretchningens Anatomi", en bra kombination.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Träning som funkar : 10 effektiva halvtim...