Okrossbar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (103.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Martin Jonols
Utgivningsdatum
2007-02-02
Förlag
HörOpp!
ISBN
9789197662703
Okrossbar (ljudbok)

Okrossbar Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2007-02-02

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Jonatan vill till himlen men blir hela tiden fördröjd av stockholmspolisens spaningsavdelning, bedragna äkta män och ursinniga förmän på posten där han jobbar. Inne i huvudet på honom samsas aztekiska hämndgudar med olagliga substanser. Det är ett liv och ett kiv.

Det är i Stockholm på punktiden. Den tid då det är på modet att beklaga sig över att man vuxit upp i en förort. Men Jonatan och Subbe, hans räddare i nöden, är stolta över sin härkomst; de ber inte om ursäkt. Tvärtom.

Emot sig har de etablissemangets alla medelålders domedagsprofeter från helvetet: den självgoda brackighetens stamort på jorden, Stockholms city.

Okrossbar är en galen berättelse. I ett rasande tempo med nattsvart komik och ett strindberskt bildspråk, får vi följa med på en resa genom Stockholms övre och undre värld.

Martin Jonols (f.d. Montelius) har jobbat på posten, varit skådespelare och manusförfattare i Teater Sputnik, skrivit pjäser för Radioteatern och Upsala stadsteater, och krönikor i radioprogrammet Konflikt. Okrossbar är hans debut i romanform.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Jonols