Fuck the forces not letting you be as you are man. Vol 2 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2008-05-01
Förlag
Modern Monastery
Originaltitel
Fuck the Forces Not Letting You Be As You Are Man (2)
Medarbetare
Nilsson, Kristina (förf.) / Adam, Claire (förf.) / Sjöholm, Peter (förf.) / Brynesson, Petter (förf.) / Falck, Stefan (förf.) / Sonesson, Jenny (förf.) / Tönisson, Meidi (förf.) / Gaye, Ibrahim (förf.) / Wannerskog, Kalle (förf.) / Eklind, Mats (form) / Eklind, Björn (form)
Illustratör/Fotograf
Björn Eklund
Dimensioner
178 x 110 x 10 mm
Vikt
93 g
SAB
Hc(s)
ISBN
9789197689014
Fuck the forces not letting you be as you are man. Vol 2 (häftad)

Fuck the forces not letting you be as you are man. Vol 2

Häftad Svenska, 2008-05-01
49
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Denna vår andra bok innehåller noveller, dikter, tankar, satir och fina illustrationer. Några deltagare har återvänt medan andra är nya som hört av sig och velat vara med.

Modern Monastery finns för att hjälpa till att gräva kreativa kanaler.

Modern Monastery verkar utan någon redaktion som beslutar om vad som skall tryckas. Idén är att allt är ok. När originalen var klara och allt är redo att gå till tryck så fick alla medverkande läsa igenom alla texter. Den som då av moraliska eller etiska skäl inte ville figurera i sammanhanget fick ta bort sitt eget bidrag. Ingen har alltså kunnat tvinga ut någon annans bidrag och ingen har heller dragit sig ur.

Modern Monastery är inget förlag och äger som kollektiv inte någon rätt till något av de alster som återfinns i boken. Alla deltagare äger sina bidrag till 100% och har bara medgivit att Modern Monastery trycker en upplaga av boken och säljer den. Om en tredje part vill ha kontakt med någon av författarna så förmedlar vi kontakten. Modern Monastery varken vill eller kan stå i vägen för individuell framgång. Om något av Modern Monasterys projekt genererar vinst så kan ingen ta av vinsten för egen del och den kommer således inte att delas emellan deltagarna. Vinsten kommer att sättas in i något annat kulturprojekt, inte nödvändigtvis med samma deltagare. Vi bjuder dig att vara med!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fuck the forces not letting you be as you are man. Vol 2
  2. +
  3. Design för lärande Historia - Medeltiden som exempel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Design för lärande Historia - Medeltiden som ex... av Eva Insulander, Fredrik Lindstrand, Staffan Selander, Peter Aronsson, Lisa Björklund Boistrup (häftad).

Köp båda 2 för 379 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna