Må bra under tiden du lyckas : personligt entreprenörskap (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
311
Utgivningsdatum
2008-11-07
Förlag
Universe Imagine Publishing
Medarbetare
Haglund, Leif (form)
Illustratör/Fotograf
Leif Haglund
Dimensioner
233 x 153 x 17 mm
Vikt
700 g
SAB
Qba
ISBN
9789197692427
Må bra under tiden du lyckas : personligt entreprenörskap (häftad)

Må bra under tiden du lyckas : personligt entreprenörskap

Häftad Svenska, 2008-11-07
140
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Går det att må bra under tiden du lyckas med det du vill?

Du behöver inte leta längre. Här är de. Idéerna du behöver för att komma igång, trivas i dig själv och ta dig vidare dit du vill.

Vill du förbättra hur du mår? Dina relationer med andra? Förändra din karriär? Tjäna mer pengar, och framför allt njuta av dem? Få balans i livet? Då är den här boken någonting för dig!

Din tankevärld, hur du mår, din tid, relationer med andra, din arbetsvardag och dina pengar allting hänger nämligen ihop och gör att du känner balans eller obalans i livet. När du lyckas kombinera dina ambitioner inom de här områdena med att må bra och att leva i nuet finns det inte mycket som kan hindra dig.

Den här boken handlar en hel del om hur du använder din uppmärksamhet, så var uppmärksam - kanske är det bara en enda av de här idéerna du behöver för att förändra allt!

Om Författarna Stefan Skoglund fd Olsson och Marcus Frödin är grundarna av inspirationsföretaget Universe Imagine. Tillsammans har de utvecklat metoden personligt entreprenörskap som handlar om att få saker att hända, förverkliga idéer och må bra under tiden.

Stefan och Marcus övriga böcker Personligt entreprenörskap - att få saker att hända, Inspiratörerna och Arrangera det du vill har sålts i tusentals exemplar över hela Skandinavien och inspirerat människor till att få ut mer av det de tänker och gör.

I sina uppskattade kurser och föreläsningar förmedlar Stefan och Marcus, precis som i sina böcker, idéerna kring personligt entreprenörskap med träffande budskap, stor entusiasm och glädje. Det här är den efterlängtade andra fristående boken i trilogin om personligt entreprenörskap.

På författarnas webbsida www.universeimagine.com kan du läsa mer!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Må bra under tiden du lyckas : personligt entreprenörskap
  2. +
  3. Inspiratörerna : hur du leder dig själv och andra till framgång

De som köpt den här boken har ofta också köpt Inspiratörerna : hur du leder dig själv och and... av Stefan Olsson, Marcus Frödin (häftad).

Köp båda 2 för 329 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Må bra under tiden du lyckas : personligt...