Fettfrälst! Stark, frisk & snygg på högfettkost
Fler böcker inom
Format
Danskt band, trådbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2013-11-13
Upplaga
1
Förlag
Pickabook förlag
Dimensioner
210 x 135 x 12 mm
Vikt
291 g
ISBN
9789197705363
Fettfrälst! Stark, frisk & snygg på högfettkost

Fettfrälst! Stark, frisk & snygg på högfettkost

(32 röster)  |  Läs 12 recensioner
Danskt band, trådbunden Svenska, 2013-11-13

Slutsåld

Jag var nyfiken på den där Martina. Hon som bloggade kaxigt, men också kunnigt. Vetenskapligt, men också kring fåfänga, kropp och fysik. Utifrån en ung tjejs perspektiv. Vem är hon? Vad har hon för bakgrund? Jag hade läst flera inlägg på hennes blogg och konstaterat att hon i mångt och mycket stod för samma budskap som jag. Möjligen lite mer estetik och magrutor än vad jag var van vid. Men jag tyckte ändå att hennes innehåll var lite skönt avdramatiserande kring kropp och kroppsideal. Hon var rakt på sak i ämnen som det annars lätt stigmatiseras kring. Och mitt i allt betonade hon vikten av vetenskaplighet tillsammans med egen praktisk erfarenhet av att äta LCHF och träna tung styrketräning. Onekligen en skön kombination!

Utdrag ur Jonas Bergqvist's förord
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Fettfrälst! Stark, frisk & snygg på högfettkost. Sätt ditt betyg »
 1. Extremkost utan att man vet konsekvens
  Emanuel Higwall, 25 september 2014

  I princip handlar det om att sätta kroppen i svältläge( sk Ketos) genom strikt LCHF men där man viktar fettintaget till över 40%. Det är en extremkost som på råttor visat sig orsaka cancer, värt att tänka på

 2. Fungerar klockrent!
  Zanna, 9 september 2014

  Det är allt jag har att säga, alla tips och råd i boken FUNGERAR på riktigt! Begripligt och enkelt skriven! Toppen bok! Rekommenderas!

 3. Motsvarar förväntningarna men inte mer än så
  Linnea, 8 september 2014

  Boken förklarar de positiva sidorna med högfettkost på ett vettigt och relativt enkelt sätt, men jag upplever den som något subjektiv då den inte ens nämner de negativa sidorna med till exempel ketonkroppar. Så en trevlig och intressant bok i sin helhet, men inte mer än så.

 4. Imponerad av Martina!
  Anna S, 14 maj 2014

  Martina lyckas på ett lättbegripligt sätt beskriva hur LCHF fungerar i teorin och i vardagen. Vi som känner Martina genom hennes blogg får en djupdykning i teorin bakom hennes livsstil och väldigt "hands on" tips och råd hur man ska göra för att bli snygg genom LCHF.

  Dock är språket lite väl "pepp" eller optimistiskt ibland vilket gör att det känns som att boken riktar sig till ungdomar. Träningssegmentet på slutet är också lite väl förenklat för min smak. Det känns som att hon borde... Läs hela recensionen

 5. Toppklass!!
  Teresa Johansson, 8 maj 2014

  Inspirerande, välinformerande, vetenskaplig och modern bok om kost och träning. Läs den och låt dig inspireras, det har jag gjort!

 6. Kul faktabok
  Marita, 1 april 2014

  Gillar att Martina på ett lätt sätt förklarar forskning och bakomliggande medicinska orsaker till varför kroppen beter sig si eller så. Att hon sen använder sig själv som testperson är helt underbart!
  Boken är lättläst, kul och inspirerande

 7. Det fungerar
  Eli, 28 mars 2014

  Det Martina Johansson förmedlar till läsaren att "fettbomba" fungerar - om man följer hennes råd vill säga. Jag har själv provat! Man måste nog mentalt övertyga sig själv om att det hon skriver stämmer med tanke på alla motstridiga budskap som vi bombarderas med näst intill dagligen i media. För att fullt ut VÅGA följa hennes råd så måste vi komma till insikt om att medias många gånger motstridiga råd inte alltid stämmer med verkligheten. Det finns ofta en dold agenda bakom från en industri (... Läs hela recensionen

 8. Jag är frälst!
  Astrid Alvheim, 12 mars 2014

  Otroligt bra bok för oss som vet att LCHF funkar men behöver lite hjälp att använda det för att maximera träningsresultaten och fettförbränningen. Blir så galet peppad till att springa till gymmet av den här boken!

 9. jag är fettfrälst!
  Idaceceiliaa, 21 februari 2014

  Martina frälser även den mest fetträdda människan. Träningspeppen är total efter att läst boken! Har läst boken två gånger och kikar i den då och då för inspiration, här finns recept, matematiska termer, träning och övertygelse komprimerat i ett lätt format.

 10. Svar på alla mina viktfunderingar.
  Martina, 13 februari 2014

  För mig var detta boken som fick mig att förstå varför jag inte har lyckats fullt ut med att tappa mina sista kg.

  Intressant, lättläst och väldigt inspirerande bok som jag rekommenderar till alla som kört LCHF eller liknande ett tag och vill lära sig mer.

 11. Extremt BRA bok!
  Emilie, 11 februari 2014

  Jag var såld några sidor in i boken, läste den i ett svep, härlig jargong, väl skriven och väldigt intressant. Science blandat med författarens egna experiment, helt klart en Spot On-bok som triggar till att kickstarta sin träning, hamna i ketos och bli den bästa versionen av sig själv.

  5 av 5 smörklickar helt enkelt:)

 12. Tyckte om att det står om vad som händer i våra...
  Carina Svensson, 1 januari 2014

  Tyckte om att det står om vad som händer i våra kroppar när vi äter denna kost kontra "vanlig" kost. Saknade dock en veckas exempel meny, det hade jag förväntat mig.

Visa alla 12 recensioner

Bloggat om Fettfrälst! Stark, frisk & snygg på högfe...