Oändlig kärlek är den enda sanningen, allt annat är illusion (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
285
Utgivningsdatum
2009-10-21
Förlag
Anarchos förlag
Översättare
Peter Pettersson
Originaltitel
Infinite love is the only truth everything else is illusion
Dimensioner
179 x 109 x 22 mm
Vikt
280 g
SAB
Dj,Cn
ISBN
9789197705967
Oändlig kärlek är den enda sanningen, allt annat är illusion (pocket)

Oändlig kärlek är den enda sanningen, allt annat är illusion

(13 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket, Svenska, 2009-10-21

Slutsåld

Enkelt uttryckt: Kunskapens gränser har just flyttats fram! Aldrig tidigare har en bok med sådan tydlighet förklarat varför den "fysiska" verkligheten helt och hållet är en illusion som bara existerar i vår hjärna.

Fantastiskt? Javisst är det det. Men David Ickes information, presenterad på ett sätt så att alla kan förstå den, är ett livsomvälvande avslöjande av både den illusion vi tror är "verklig" och det sätt som denna illusion är genererad och manipulerad för att fängsla oss i en falsk verklighet.

Icke förklarar att vi "lever" i ett "holografiskt Internet" i och med att våra hjärnor är sammankopplade med en central "dator" som matar oss med samma kollektiva verklighet som vi avkodar från vågformer och elektriska signaler till den holografiska tredimensionella "värld" vi alla tror att vi ser.

Som Icke påpekar så har de olika disciplinerna inom den konventionella vetenskapen redan upptäckt mycket av denna information, men delarna har aldrig satts samman. De har fokuserat på grenarna och inte sett skogen eftersom de krafter som manipulerar det globala samhället inte har någon önskan att vi ska få kunskap om sanningen som kommer att göra oss fria.

De så kallade "mysterierna" i livet upplöses mer och mer för varje sida: Vilka är vi? Vad gör vi här? Vad är den mänskliga kroppen och hur kan den sluta "åldras"? Vem kontrollerar vår verklighet? Varför finns det så mycket krig, svält, lidande och stress? Vad är "sinne" och vad är "känslor" och varför kontrollerar de oss? Vem skapade religionen och vad är det egentligen som deras företrädare dyrkar för något? De här frågorna och så många fler blir förklarade med en inre, sammanhängande logik och enkelhet som sällan, om ens någonsin, tidigare har skådats.

David Ickes berättelse, understödd av Neil Hagues enastående illustrationer, kommer att förändra verkligheten - "livet" - för alla som har modet att läsa den.

Så slå dig ned - allt du behöver är ett skärpt medvetande.

Innehåller 16 sidor med illustrationer i färg av Neil Hauge!

Sedan 1990 har David Icke givit ut 18 böcker och hållit föredrag i över 40 länder om hur vi människor, individuellt och tillsammans, kan göra oss fria från den kontrollerade kollektiva verkligheten som begränsar vårt medvetande och vår fulla potential.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Oändlig kärlek är den enda sanningen, allt annat är illusion. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Du som inte längre känner igen dig i vår värld. Läs...
    Marianne Leonir (Rimforsa), 22 oktober 2013

    Du som inte längre känner igen dig i vår värld. Läs den här boken med öppet sinne och du får förklaring till mycket som verkar förvirrande. Tack för att det finns människor som David icke.

  2. Om du vill vakna upp! Köp fler och dela it till din...
    Marie Segelström, 25 juli 2013

    Om du vill vakna upp! Köp fler och dela it till din omgivning. Välden blir inte sig lik. Tack David!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av David Icke