Inre vägar till yttre rymden : resor till främmande världar med hjälp av psykedelika och andra andliga tekniker (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
277
Utgivningsdatum
2010-03-01
Förlag
Anarchos förlag
Dimensioner
233 x 165 x 15 mm
Vikt
560 g
SAB
Do,Vm,Cm.06
ISBN
9789197705974
Inre vägar till yttre rymden : resor till främmande världar med hjälp av psykedelika och andra andliga tekniker (häftad)

Inre vägar till yttre rymden : resor till främmande världar med hjälp av psykedelika och andra andliga tekniker

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2010-03-01
146
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Under tusentals år har resenärer i den inre rymden - andliga sökare, schamaner och användare av psykoaktiva droger - återvänt från sina inre resor med rapporter om möten med främmande intelligenser. Inre vägar till yttre rymden presenterar en innovativ undersökning av hur vi kan nå dessa andra existensdimensioner och kontakta varelser från andra världar.

Grundad på deras mer än 60 års sammanlagda forskning kring hjärnans funktion, avslöjar författarna hur psykoaktiva substanser som till exempel dmt gör det möjligt för hjärnan att kringgå våra fem grundläggande sinnen för att öppna en multidimensionell existensvärld där överjordisk kommunikation sker. De hävdar att vårt sökande sedan sekler tillbaka efter främmande livsformer har varit missriktat, och att de främmande världar som avspeglas i visionär science fiction i själva verket speglar vårt sinnes inre rymdvärld.

Författarna visar att de "främmande" världar som påträffas till följd av förändrade medvetandetillstånd hos människor, antingen genom användning av psykedelika eller genom andra metoder, äger en verklighetskänsla som är lika stor som, eller större än, den värld som det vardagliga medvetandet uppfattar med våra fem sinnen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Inre vägar till yttre rymden : resor till främmande världar med hjälp av psykedelika och andra andliga tekniker
  2. +
  3. Själarnas resa : fallstudier om livet mellan liven

De som köpt den här boken har ofta också köpt Själarnas resa : fallstudier om livet mellan liven av Michael Newton (häftad).

Köp båda 2 för 435 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »