Den sanna historien om Bilderberggruppen (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2010-11-24
Förlag
Anarchos förlag
Översättare
Peter Pettersson
Originaltitel
The true story of the Bilderberg group
Dimensioner
235 x 165 x 20 mm
Vikt
820 g
SAB
341.2,Ob,K.55
ISBN
9789197705981
Den sanna historien om Bilderberggruppen (häftad)

Den sanna historien om Bilderberggruppen

(7 röster)
Häftad Svenska, 2010-11-24
218
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Från platser bakom stängda dörrar och beväpnade vakter kommer den sanna historien om världens maktelit och deras hemliga planer för framtid.

Vad har Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt, Mona Sahlin, Anders Borg, Percy Barnevik, Jacob Wallenberg och Olof Palme gemensamt med Henry Kissinger, Angela Merkel, Tony Blair, Rupert Murdoch, Bill Clinton och David Rockefeller? De har alla deltagit i hemliga möten med Bilderberggruppen.

Har du aldrig hör talas om den? Då är du inte ensam.

Indragen i en dold värld av intriger och hemlighetsmakeri, avslöjar nu Daniel Estulin det som aldrig tidigare har avslöjats. Sedan dess start 1954 på Hotel de Bilderberg i den lilla nederländska staden Oosterbeek, har Bilderberggruppen hållit ett årligt möte, där den europeiska och amerikanska politiska eliten och de mest förmögna företagsledarna i världen har kommit samman för att diskutera mänsklighetens ekonomiska och politiska framtid. Medierna har aldrig fått tillstånd att delta, inte heller har något offentligt uttalande släppts om gruppens slutsatser och diskussioner, vilka, som författaren visar, har vittgående följder för världens medborgare.

Genom att använda metoder som liknar de taktiker som användes av agenter under det kalla kriget - och många gånger med fara för sitt eget liv - gjorde Daniel Estulin vad ingen annan tidigare har lyckats åstadkomma: han fick veta vad som sades bakom de stängda dörrarna på de välmående hotellen och gjorde för första gången det tillgängligt för allmänheten i "Den sanna historien om Bilderberggruppen".

Denna svenska utgåva innehåller ett nyskrivet förord av författaren och uppdaterad information samt bilder från bilderbergmötet 2010 i Sitges, Spanien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »