Positiv meditation : med självstärkande budskap (cd-bok)
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2007-09-01
Förlag
Mia de Neergaard AB
Dimensioner
142 x 125 x 10 mm
Vikt
100 g
SAB
Dokba
ISBN
9789197706506
Positiv meditation : med självstärkande budskap (cd-bok)

Positiv meditation : med självstärkande budskap

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
CD-bok, Svenska, 2007-09-01
127
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Positiv Meditation är en ny form av meditations cd med underbart guidade och djupt avslappnande meditationer, fyllda med självstärkande kärleksfulla budskap.

Du kan själv välja hur du vill använda Positiv Meditation; Vill du lyssna på meditationerna var för sig, tillsammans i en enda härligt lång meditation eller så kombinerar du dem på ett sätt som känns bra för dig, utifrån den tid du har och vad du vill uppnå, när på dagen du lyssnar och hur du vill känna dig och må efteråt. Förslag på olika kombinationer medföljer Cd'n.

Positiv Meditation är för vår nya tidsålder och för dig som önskar inre balans och positiva förändringar. När du lyssnar på cd'n regelbundet, höjs din egen energinivå. Du är med och skapar din framtid så som du vill ha den. Du får uppleva din naturliga livskraft, ökad glädje och kreativitet. Det är nästan som magi?

Mia's varma och mjuka röst leder dig i samklang med vackra, harmoniska toner av harpa, piano, gitarr, helande naturljud, havets vågor och stilla fågelsång.

"Skivan är HELT underbar! För första gången vet jag hur det känns att meditera."   Birgitta Björkman sjuksköterska

"Av alla meditationsskivor jag testat är denna utan tvekan den bästa. Den står i en klass för sig med Mias innerliga och oförställda budskap direkt ur kärlek. Har även använt mig av vissa spår för  att  tex att stärka mig inför ett laddat möte på jobbet. Kort sagt en fantastisk skiva." Elisabeth Hansson redovisningskonsult 

Om författaren: Mia de Neergaard  har 20 års erfarenhet inom meditation, mindfulness och djupavslappnng. Mia är väl ansedd och uppskattad ledare inom personlig utveckling, som lär dig använda din bästa potential. Mia är grundare av EQ with heart -metoden, föreläser och har kurser i Sverige och utomlands. Hon är kontiuerligt uppmärksammad i tv och media. Mia lämnar ingen oberörd,hennes innerliga budskap går rakt in! 

www.miadeneergaard.com

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Positiv meditation : med självstärkande budskap
 2. +
 3. Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi ha... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 206 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Positiv meditation : med självstärkande budskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Andrum
  -, 14 januari 2015

  Helt underbar meditation. Uppläsaren har en mycket behaglig röst. I mitt tycke är den lagom lång. Nu hört den varje dag i en månad.

 2. Det blir en skön avslappnade stund. Hon har en väldigt...
  Anna Christina Nyberg, 14 april 2013

  Det blir en skön avslappnade stund. Hon har en väldigt behaglig röst som får en lätt i behagligt tillstånd som man fylls av.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mia De Neergaard