Kärleksboosta dig & dina relationer : positiv mindfulnessmeditation (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (25.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mia de Neergaard
Utgivningsdatum
2015-09-18
Förlag
Mia de Neergaard i Sverige
ISBN
9789197706582
Kärleksboosta dig & dina relationer : positiv mindfulnessmeditation (ljudbok)

Kärleksboosta dig & dina relationer : positiv mindfulnessmeditation (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-09-18

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Den här ljudboken är för dig som vill öka livskvalitén, stärka självkänslan och skapa positiva goda relationer! Följ med in i en meditation som ger nycklar till äkta kärlek i livet. Du får vägledning i att skapa kärleksfulla, starka och goda relationer som fungerar i den nya tiden. Förminskande tankar och mönster blir utbytta och du lär dig uppskatta dig själv och andra mer innerligt

Den viktigaste personen i ditt liv är du. För att skapa goda relationer med andra behöver du ha en stark relation med dig själv. Det innebär bl.a. att veta, uppleva och känna att du duger som du är.

När du lyssnar regelbundet på detta mindfulnessprogram märker du snart att det lättare att fokusera på det som är värdefullt för dig och att göra goda, positiva val för dig själv. Den energi som tidigare gått åt till att skapa obalanser i dig din kropp genom negativa mönster, tankar kan istället användas till något mer positivt för dig.

Under "Älska dig själv" får du ett nära möte med ditt framtida jag som visar dig den allra bästa versionen av dig! Här får du ta emot självstärkande budskap. I "Spegelsalen" ser du helt nya aspekter av dig själv. I "Leva,växa och älska tillsammans" får du förlåta relationer och boosta dem med kärlek.

1. Vägen in till ditt hjärta - Medveten närvaro. 5:46
2. Du är värdefull - Insiktsfulla budskap. 12:39
3. Älska dig själv - Möt ditt framtida jag. 20:56
4. Leva, älska, växa tillsammans - Boosta dina relationer. 19:00
5. Spegelsalen - Nya aspekter av dig. 10:50
6. Du är född att lyckas - Självstärkande. 4:44

Mia de Neergaard är uppskattad och ansedd lärare i personlig utveckling med drygt 20 års erfarenhet. Mia leder dig till din högsta potential och hjälper dig att vara närvarande i livet - nu när det pågår.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mia De Neergaard