Birgers betraktelser (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
44
Utgivningsdatum
2014-03-28
Upplaga
1
Förlag
Humanistiska Förlaget
Dimensioner
210 x 150 x 5 mm
Vikt
122 g
SAB
Hc.017
ISBN
9789197709941
Birgers betraktelser (häftad)

Birgers betraktelser

Häftad Svenska, 2014-03-28
65
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I denna bok eller snarare pamflett gör författaren sina betraktelser ur ett vänsterperspektiv över svenskt politiskt liv inför supervalåret2014.
Hans bilder är tagna ur dagsprssen, med citat ibland med verklighetsanknytning och ibland med "passande" uttalanden, påhittade av författaren.Här varvas Carl Bildts uppfattning om moral med Annie Lööfs matematikkunskaper och Reinfeldt och Borgs förnöjda miner över det raserade välfärdssamhället. I undertexterna sätter författaren i in bilderna och pratbubblorna i sitt rätta sammanhang i svenska inrikespolitik och tar där också fram viktiga och riktiga fakta i frågorna.
Varför är denna skrift viktig? Politik och olika uttalanden är lite av en färskvara som många gånger snabbt överskuggas av "nya" nyheter och därmed lätt glöms bort i den mediala floden.
Det kan vara nyttigt att ibland stanna upp och reflektera över vad olika plitiker har sagt och gjort under förvalåret. Vad innebär deras uttalanden och vilka konskevenser kan de få inför framtiden?
På detta sätt kan denna bok användas, för skratt, förundran och reflektion.
Här finner man en kombination av humor och verklighet, som ibland för skrattet att fastna i halsen när man inser vad man skrattat åt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Birgers betraktelser
  2. +
  3. Unga på scen : en sommar med Scen Österlen - en teater med och för barn och ungdomar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Unga på scen : en sommar med Scen Österlen - en... av Lalla Thord (inbunden).

Köp båda 2 för 264 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Birgers betraktelser