Barnfokuserat familjearbete (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
292
Utgivningsdatum
2017-09-21
Upplaga
1
Förlag
Humanistiska Förlaget
Medarbetare
Wahlgren, Oscar (form)
Dimensioner
230 x 157 x 20 mm
Vikt
517 g
SAB
Ohfb
ISBN
9789197709965

Barnfokuserat familjearbete

Häftad,  Svenska, 2017-09-21
272
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Ni håller just nu en unik bok i er hand som fokuserar på socialarbetarens både möjligheter men också ansvar i mötet med familjer. Boken belyser på ett nyansrikt sätt hur kommunikation och relation är det socialarbetaren behöver fokusera. idag är denna bok mycket viktig eftersom den lyfter fram socialarbetaren som det centrala verktyget i arbetet med familjer - inte metoder och manualer."
Monica Hedenbro. Med dr. leg psykoterapeut

"Detta är verkligen en bok som kommer i rättan tid. Vi behöver väl utmejslade behandlingsmetoder i skarpa lägen, men vi behöver också breda riktlinjer för hur vi möter barn och familjer i mer förebyggande arbete. För det andra den praktiska förankringen i det sociala arbetets vardag. Dan Forsström har tagit mycket av de insikter som utvecklats i anknytningsbaserad familjeterapi och vidgat dem till mötet också med yngre barn i ett brett urval av krissituationer. Det är också ett skäl till att jag välkomnar denna text och hoppas att den får spridning."
Magnus Ringborg, Leg. Psykoterapeut. Författare, handledare, utbildare och föreläsare i familjeterapi.

"Dan Forsströms bok stämmer till eftertanke hur vi möter och bör bemöta klienter i den sociala barnavården. Här finns en djup vilja till förståelse för och solidaritet med de utsatta familjerna! Vilka de än är!"
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Barnfokuserat familjearbete
  2. +
  3. Skymning i Amerika : berättelser om ett annat USA

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skymning i Amerika : berättelser om ett annat USA av Malin Ekman (pocket).

Köp båda 2 för 351 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dan Forsström

  • Bekräftande Samspel

    Dan Forsström

    Familjeterapeuten Dan Forsström har med denna bok fokus på det som jag saknat så mycket i föräldragruppsprogram: känslan - affekten - som ju är den bärande viktiga hörnstenen i samspelet mellan förälder och barn. Intresset ligger i Bekräftande Sam...