Varför certifiera projektledare? : en studie av certifiering som Project Management Professional (PMP) enligt Project Management Institute (PMI) (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Projektledning
Antal sidor
61
Utgivningsdatum
2014-03-14
Upplaga
1
Förlag
Management and Aviation Sven Antvik
Medarbetare
Sanz, Michael (form)
Dimensioner
237 x 170 x 5 mm
Vikt
156 g
SAB
Qbaaj
ISBN
9789197715331
Varför certifiera projektledare? : en studie av certifiering som Project Management Professional (PMP) enligt Project Management Institute (PMI) (häftad)

Varför certifiera projektledare? : en studie av certifiering som Project Management Professional (PMP) enligt Project Management Institute (PMI)

Häftad Svenska, 2014-03-14
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Denna fallstudie beskriver den certifiering av projektledare som bedrivs av Project Management Institute (PMI) sedan år 1984. Studiens syfte var att förklara det starkt ökande intresset för certifiering av projektledare. PMI certifiering till Project Management Professional (PMP) beskrivs och analyseras i de tre faserna förberedelser, etablering och genomförande. vid utgången av år 2000 hade mer än 40 tusen personer certifierats som PMP.
Boken vänder sig til alla som på olika sätt kommer i kontakt med projekt, projektledning och projektledare.
Arbetar du i en organisation som vill utveckla in personal med syfte att förbättra verksamhet och lönsamhet? Författaren hoppas att denna bok kan inspirera dig till fortsatt arbete med att utveckla personalen och dess kompetens.
Författaren Sven Antvik har en unik bakgrund från JAS-projektets ledning i kombination med forskning och internationell beställarsamverkan. Han är PMP-certifierad, IPMA First Assessor och Validator.
Studiens första upplaga utgavs år 2003 vid KTH. Detta är den första upplagan andra tryckningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Varför certifiera projektledare? : en studie av certifiering som Project Management Professional (PMP) enligt Project Management Institute (PMI)
  2. +
  3. Styrning av projekt : om användning och vidareutveckling av Earned Value

De som köpt den här boken har ofta också köpt Styrning av projekt : om användning och vidareu... av Sven Antvik (häftad).

Köp båda 2 för 381 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »