Att förlåta det oförlåtliga (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Rehabilitering och habilitering
Antal sidor
91
Utgivningsdatum
2011-12-07
Upplaga
1
Förlag
Värkstaden
Dimensioner
210 x 147 x 6 mm
Vikt
140 g
SAB
Do
ISBN
9789197716130
Att förlåta det oförlåtliga (häftad)

Att förlåta det oförlåtliga

(1 röst)
Häftad Svenska, 2011-12-07
179
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Kan man verkligen förlåta en förövare? Hur förlåter man sig själv för begångna misstag? Är inte övergrepp oförlåtliga? Hur hanterar man sitt hämndbegär? Kan man förlåta myndighetsövergrepp? Vad är moraliskt ansvar? Hur kommer man vidare i livet efter olika typer av övergrepp?

När jag genom åren har känt behov av att reda ut olika begrepp för mig själv och mina patienter har jag skrivit en bok. På så sätt har böckerna Ömma tår, Att acceptera det oacceptabla och Att hantera det ohanterbara kommit till. Denna bok, Att förlåta det oförlåtliga, är ytterligare ett bidrag i den serien av rehabiliterings litteratur.

Syftet är denna gång att utforska begreppen förlåtelse och försoning och hur man kan använda dessa begrepp i möten med kränkta, traumatiserade och bittra människor, eller i sitt eget liv om man själv har den erfarenheten. Boken vänder sig huvudsakligen till långtidssjukskrivna människor med traumatiska erfarenheter, och till dem som möter dessa människor i olika behandlingssituationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att förlåta det oförlåtliga
  2. +
  3. Innanförskap : autismspektrumtillståndets funktionshinder inifrån

De som köpt den här boken har ofta också köpt Innanförskap : autismspektrumtillståndets funkt... av Gunilla Brattberg (häftad).

Köp båda 2 för 437 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Att förlåta det oförlåtliga