Regnbågen : färgernas lek (inkl. kortlek) (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
98
Utgivningsdatum
2002-08-01
Upplaga
2
Förlag
Katarina Sigbjörnsdotter
Originaltitel
Regnbågen - Färgernas lek
Illustratör/Fotograf
Marita Larsson
Dimensioner
210 x 150 x 24 mm
Vikt
295 g
SAB
Blb
ISBN
9789197732505
Regnbågen : färgernas lek (inkl. kortlek) (storpocket)

Regnbågen : färgernas lek (inkl. kortlek)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Storpocket,  Svenska, 2002-08-01
456
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Det handlar om färgerna och hur de direkt eller indirekt påverkar oss tankemässigt, känslomässigt och rent fysiskt. I" Regnbågen "färgernas lek" har du,om du vill, ett fint redskap till förändring av tankar.

Till boken hör en kortlek om 72 kort i härliga färger och spännande mönster. På ett lekfullt sätt får du genom korten kunskap om färgernas betydelse för helande och balansering av kropp, psyke och tanke. Bild och text bär budskap som kan bidra till insikt och förståelse av dig själv. Drag ett kort ur leken och finn hur fint det speglar dig och den situation du är i just nu.Tolka fritt eller slå upp i boken och läs vad texten vill påminna dig om.

Ljus är subtil energi. Färg är ljus brutet i olika frekvenser. På samma sätt som vår kropp behöver fysisk energi så behöver den subtila och andliga kroppen sinnlig energi i form av ljus, färg, doft och smak. För att vi ska må bra ska det vara balans mellan det fysiskt praktiska och det sinnliga och subtila. Precis som färgerna så är våra tankar frekvenser av ljus. Var tanke bär sin särskilda färg, och den sprider sig i och kring oss i osynliga strålar, som påverkar oss och omvärlden mer än vi anar. Ibland sitter vi fast i begränsande tankeformer, och behöver ändra vårt sätt att se för att förändra en situation, växa och utvecklas. Den här skriften, med sina vackra bilder och poetiska texter vill påminna dig om tankar som kanske behöver förändras kring den situation du är nu.

Till glädje på livsresan !
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Regnbågen : färgernas lek (inkl. kortlek). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Missvisande titel

    Det är en fin bok med fina visdomsord. Men...... Jag får inte ihop bokens syfte med dess titel. Det är egentligen ingen koppling till färgerna på det sätt som framställs i presentationen av boken. Jag hade även uppskatta om korten var numrerade så att det gick lätt att hitta tillhörande text i boken, så jag har själv numret dem.
    // Ninas Andliga Vägleding.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katarina Sigbjörnsdotter