I samma båt : familjeliv till sjöss (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
132
Utgivningsdatum
2008-03-01
Upplaga
1
Förlag
Vindrosen konsult
Dimensioner
216 x 183 x 16 mm
Vikt
420 g
SAB
Prcda,Rbo
ISBN
9789197735506
I samma båt : familjeliv till sjöss (inbunden)

I samma båt : familjeliv till sjöss

Inbunden Svenska, 2008-03-01
219
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Sommar och båtsemester! Hela familjen packar in sig i det ganska trånga utrymme som de flesta båtar utgör. Det kan påverka humöret och tära på relationerna, men det är också bland det allra härligaste familjen kan göra tillsammans.

Lena Hammarbäck och Bengt Sundbaum har seglat tillsammans i många år längs Sveriges kuster och äver till Åland och finland. Friheten till havs, egna små vikar och vacker natur lockade. Vart efter åren gick växte familjen med två söner och en dotter. Med ombord var även ett varierande antal husdjur.

Dessa semestrar krävde lite föräldrarpsykologi, praktiskt säkerhetstänkande och ett gott humör. Båtlivet förändrades efter gastarnas åldrar och behov. Vissa somrar blev det kanske mer av öliv och bad än havets fria vidder. Genom barnens upptäckarglädje fick naturen en ny mening. De vuxna slog i böcker och om djur och natur och byggde akvarier och barkbåtar tillsammans med barnen. Familjen lärde sig hantera konflikter och svetsades samman.

"I samma båt" ger mängder av idéer och inspiration för en lyckad båtsemester till föräldar, mor och farföräldrar som drar till sjöss med barn i olika åldrar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I samma båt : familjeliv till sjöss
  2. +
  3. Barn ombord : familjens guide till havet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Barn ombord : familjens guide till havet av Andrea Sundstrand, Josefine Haamer Von Hofsten (häftad).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om I samma båt : familjeliv till sjöss