Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2010-10-19
Förlag
Mörkersdottir förlag
ISBN
9789197741835
De andra sagornas bok (e-bok)

De andra sagornas bok E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2010-10-19

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det finns de som aldrig fick sin saga berättad. I år efter år har dessa sagornas bifigurer bidat sin tid i böckernas marginaler, otåligt väntande. Ytterligare andra har stillatigande tvingats bevittna hur deras saga förvanskats till oigenkännlighet. Förgäves har de väntat på upprättelse. Väntat på att de nedpräntade bokstäverna ska bilda de ord som gått förlorade. Att den historia som berättas ska vara sann.

Nu är tiden inne. Det är dags att berätta dessa glömda sagor, som de verkligen utspelade sig. Dags att ta reda på vem som är ond och vem som är god och om det existerar några lyckliga slut.
Här finns Blygers berättelse om Snövit så som han upplevde den och här har den lilla sjöjungfruns storasyster fått komma till tals. Häxan som mötte Hans och Greta har fått ge sin version av vad som hände i pepparkakshuset och prinsessan har själv fått berätta om den tid hon levde fängslad i drakens grotta.

Varje öde är en saga, men alltför många blev aldrig berättade. Inte förrän nu. Här, i De Andra Sagornas Bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De andra sagornas bok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. De andra sagornas bok
    Bokälskaren, 13 januari 2013

    De flesta av oss känner till de flesta av de gamla klassiska sagorna, men hur många har reflekterat över att det ju bara är en synvinkel som skildras? Här får vi höra hur sagorna hade kunnat låta om någon annan fått komma till tals och berätta sin uppfattning det hela... - Och här finns det inga lyckliga slut!

    Emma Lundqvist har kommit på en oerhört spännande idé, som dessutom ligger helt rätt i tiden; sällan har vi varit så intresserade av sagor som nu (Once upon a time, Grimm osv..... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Emma Lundqvist