Cloucharderna (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
395
Utgivningsdatum
2010-06-01
Förlag
The Mag Production Company
SAB
Hc
ISBN
9789197748223
Cloucharderna (häftad)

Cloucharderna

Häftad Svenska, 2010-06-01
229
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Josef bär på en mörk hemlighet. Han är förälskad i alkohol. Berusningen är det enda som får honom att känna sig levande. I flaskan känner han den gränslösa kärleken. Men han hyser även en kärlek och passion för konsten. På stamkrogen Po Teng finner Josef och hans dryckesbröder, cloucharderna, stillheten som tillåter långa samtal, klotter i diktböcker och kontemplation, allt i konstens namn.
Men arbetslös och kroniskt pank befinner han sig i samhällets periferi. Utanförskapet leder honom till stadens nattliga baksidor som sjaskiga ölstugor, strippklubbar och prostituerade. Det är där Josef finner människor som han kan känna samhörighet med. Undergången är oundviklig. Ångestbankens konto övertrasserat. Destruktivt beteende och långvarigt missbruk gör att alkoholen kräver sin tribut. Men Josef vet en väg ut ur skiten.
Carl Magnus Carestam debuterade 1996 med den engelskspråkiga diktsamlingen Poems from the morning. Därefter har han utkommit med ytterligare diktsamlingar bland vilka kan nämnas den skandalomsusade Obscena anteckningar för censuren och hans senaste diktsamling Demoner och fylltrattar. Cloucharderna är hans romandebut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Cloucharderna
  2. +
  3. Tusen solars rike

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tusen solars rike av Carl-Magnus Åsard (häftad).

Köp båda 2 för 390 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Cloucharderna