En sås av ringa värde och andra medeltida recept (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
100
Utgivningsdatum
2009-06-30
Upplaga
1
Förlag
A & J Books
Dimensioner
270 x 196 x 15 mm
Vikt
620 g
SAB
Qca,Qca:k
ISBN
9789197752916
En sås av ringa värde och andra medeltida recept (inbunden)

En sås av ringa värde och andra medeltida recept

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2009-06-30

Slutsåld

Följ med in i det medeltida köket!
Här beskrivs på ett enkelt sätt hur du lagar medeltida mat till vardag och fest. Den tillreds lika lätt hemma i ditt eget kök som i medeltidslägret och recepten lockar dig till bords med mustiga smaker från naturliga råvaror.
Upplev medeltiden genom alla dina sinnen!

Boken, baserad på en förlaga från 1300-talet, är en länk till vårt kulturhistoriska arv och för den specialintresserade berättas fördjupande om teknik, metoder och ingredienser.

En blivande klassiker för både medeltidsentusiasten och hemmakocken!

Hanna Tunberg är utbildad sommelier (WSET) och Daniel Serra doktorerar på ämnet vikingatida matkultur. Sedan 1995 har de gemensamt och var för sig arbetat med mat, dryck och mathistoria. Med sin långa praktiska och teoretiska erfarenhet har de en gedigen kunskapsbank som de nu delar med sig av.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En sås av ringa värde och andra medeltida recept. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Riktigt bra!
    Jonas, 2 februari 2010

    Jag köpte den här för ett tag sedan & den är superbra! Snygga bilder & riktiga medeltida recept! Allt man kan önska sig!

  2. Både vacker och intressant!
    Penny, 29 december 2009

    Det här tycker jag är en bok för alla som gillar att laga mat - inte bara den som råkar vara intresserad av medeltida kokkonst! Tydligen är det en sammanställning av riktiga 1300-talsrecept! Här finns många spännande autentiska recept med tips och råd även till den nutida kocken. Sen är det ett jättebonus att boken är så FIN! Fotona på maten och de medeltidsklädda människorna är helt enkelt fantastiska! Det enda negativa jag kan komma på om den här boken är att det inte finns så mycket att hämta för vegetarianer...

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna