Massor av pocketfynd
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2011-01-21
Förlag
Förlag Anna Wahlgren
ISBN
9789197773669
Internationella Sova hela natten - så hjälper du ditt lilla barn att sova gott hela natten lång (e-bok)

Internationella Sova hela natten - så hjälper du ditt lilla barn att sova gott hela natten lång (e-bok)

(7 röster)  |  Läs 5 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2011-01-21
119
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Får du inte sova på nätterna? Är du så trött att du är rädd att förlora förståndet?

Att inte få sova är tortyr. Sömndeprivation är ett gammalt beprövat tortyrmedel. Den som inte sover är snart beredd att gå med på vad som helst. Nu behöver du inte längre gå med på vad som helst. Det behöver inte ditt lilla barn heller.

Med Sova hela natten-kuren hjälper du ditt lilla barn att sova hela natten, lugnt och gott, skönt och sammanhängande. Inte fem, sex eller sju timmar utan tolv. Så förtvivla inte mer! Hjälpen finns i denna bok.

Anna Wahlgren, hemarbetande niobarnsmamma och författare till bland annat Barnaboken, har under trettio års tid utvecklat Sova hela natten-kuren. Med den har hon kunnat hjälpa tusentals och åter tusentals föräldrar världen över att hjälpa sina barn och därmed sig själva.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Internationella Sova hela natten - så hjälper du ditt lilla barn att sova gott hela natten lång. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. låter som vodoo
  Boris, 20 april 2018

  Jag kan inte förstår hur människor verkligen ska försöker dessa teorier i praktiken. De låter som rent totyr för bebesar

 2. Klockrent!
  Mamma, 6 december 2017

  Lättläst, underhållande och bäst av allt; metoden fungerar. Vi högläste för varandra när barnet var nyfött. Trevligt! Gör precis som det står.

 3. Har hjälpt oss, och våra barn, otroligt mycket
  Anna, 28 mars 2015

  Tack vare denna bok har jag faktiskt aldrig upplevt att jag har haft sömnbrist på grund av vakna barn - har jag inte sovit ordentligt beror det på att jag inte gått och lagt mig i tid. Från ca 4 månader har båda våra barn tryggt somnat själva och sedan sovit hela natten - skönt för oss men framförallt SKÖNT FÖR DEM! Tack Anna Wahlgren!

 4. Jag fattar inte de som antyder att man skulle överge...
  Anna, 13 november 2013

  Jag fattar inte de som antyder att man skulle överge barnet med den här metoden, det stämmer ju vad gäller 5 minuters metoden, skrikmetoden, men här är man ju närvarande. För ännu fler exempel kan man kolla in Anna Wahlgres hemsida. Oss har det hjälp enormt mycket, vi hade skrämt vårt barn istället för att skapa den trygghet som den här boken betonar. Dummaste jag läst att den här metoden kan vara farlig, men om fan läser bibeln så kan det ju bli hur som helst...har man inte sunt förnuft o k... Läs hela recensionen

 5. Det enda som funkat hittills!
  Pappan, 29 januari 2011

  Vår dotter är 15 månader. Hon sover numera 12 timmar per natt och 2 timmar på dagen. Helt fantastiskt!

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Internationella Sova hela natten - så hjä...